📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Dam piwo i udam że zrozumiałem
jestem wkurwiony od samego patrzenia na to... staram się nie przypominać sobie co wybrałem.
dużo grałem w Heroes 3, ale tego akurat nie rozumiem. Raczy ktoś objaśnić?
Odkrywanie po jakimś tam patchu nie było takie złe, bo można było z tego co pamiętam dowiedzieć się DOKŁADNIE co koleś ma u bohatera/w zamku (co pomagało w walce i unikaniu debeściaków) i wyłapać po walce jakiś jego czar a znowu nawigacja na maks pozwalała wsiadać i wysiadać ze statku w tej samej turze co też pozwalało nieźle zaskoczyć wroga, ale nie pamiętam czy wprowadzili to w jednym z dodatków czy w WoGu
Na mapie tej nie ma wody, więc tu akurat wybór prosty
jasniepannowak napisał/a:
Na mapie tej nie ma wody, więc tu akurat wybór prosty
Dokładnie, a odkrywanie na dodatek jest bardzo przydatną umiejętnością.
Natomiast autor tematu to jakiś pierdolony żebrak który próbuje złapać miliard piwek na "hej, ja też grałem w Herosa, dam piwko!".
Heroesów mam nawet na telefonie - zajebiście przydatna rzecz na podróże oraz wszelkie inne długie czekania...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów