Fajnie tak poczytać sobie komentarze po dłuższym czasie od ich napisania, bo pokazuje kto miał rację, wasz kochany towarzysz Tusk zagwarantował wam jeszcze większe kolejki u lekarza, prace do 67, obiecana deregulacja? no faktycznie, znika ulga internetowa, przez co jego ceny pójdą w górę, a to tylko kilka przykładów.
No, ale TVN, czy wyborcza mówią, że jest dobrze, to czym się tu martwić..
Przepraszam za archeologie, ale fajnie jest przeczytac po 2 latach, i zobaczyc, jak Polacy zostali znowu wyruchani w pupcie : P
Polska:13,0%
2,6% PKB (2011)
16,3% (2012)
Pieknie...
Że co kurwa pół debilu?
Chciałem głosować na JKM, okazało się jednak że nie mogłem gdyż jego komitet nie został zarejestrowany w Warszawie. No rzesz kurwa.
Wiesz jaki jest typowy wyborca PO?
Taki sam jak ty, pół debil za którego myśli telewizja, niemający własnego zdania i poglądów, pieprzony tolerasta który myśli jak zachodnia europa, ja to pierdole, mam własne zdanie, własne poglądy, jestem prawicowcem i nacjonalistą i chuj wbijam w takie pały jak ty, jedyne co mnie cieszy to tyle że TWOJE wnuki zdechną z głodu, przez twoje wybory, kretynie.
Polacy po tych wyborach okazali się głupim narodem, patrzącym na słupki w telewizji, dającym się łatwo zmanipulować.
Wpadliście w gówno, parobki i całe życie będziecie teraz zapierdalać na ciągle rosnący "dług publiczny" który tak na prawdę jest długiem rządu, bo ja z tych pieniędzy nic nie mam, a żeby było śmieszniej kolejne pokolenia waszych rodzin również będą zapierdalać na ten dług.
Rzygać mi się chce gdy czytam takie komentarze ad. wyborców JKM'a, okazuje się że jesteśmy jednymi z nielicznych którzy potrafią jeszcze samodzielnie myśleć.
Okazuje się że sporo prawdy w tym filmiku. Chyba że to trolololololo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów