📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pójść mógł, ale zagłosować to już nie
Poszedł ale chyba popłakać pod urzędem, bo przecież 15 latki nie mogą głosować. Podobno korwin miała takie ogromne poparcie, wszyscy na niego mieli głosować wg internetowych korwinistów. A tak na prawdę to była tylko banda dzieciaków którzy wszędzie gdzie się da rozpisywali się o swoim wodzu. Filmik dobrze pokazuje stereotypowego korwinistę.
osobiście wzruszyłem się, jak młody wyborca ochoczo krzyczał: KOBIETY DO GARÓW!
kurwa ale sie uśmiałem browar leci
spoko, spoko.. a od stycznia VAT i akcyza w górę... by żyło się lepiej... a później kolejne marsze oburzonych, niebardzo wiadomo na co i na kogo, skoro sami sobie wybrali co wybrali...
anty-korwinowi napinacze... władza i celebryci plują wam w twarz, a wy o tym, że deszcz pada...
anty-korwinowi napinacze... władza i celebryci plują wam w twarz, a wy o tym, że deszcz pada...
o a tutaj sie z ticorrem w pelni zgadzam. Ale nie tlumacz im tego, PO jest modne, Pis jest dla dziadkow, PSL dla wiesniakow, a SLD dla komuchow. Kazdy znajdzie cos dla siebie, w koncu mamy takie urozmaicenie w tym sejmie
Spójrzmy na to na spokojnie, nie ma co walić po klawiaturze jak ten młody człowiek: Korwin nawet jakby doszedł do władzy, nawet jakby miał bezwzględną większość w Sejmie, to nie obniżyłby podatków tak jak chciał (mielibyśmy wtedy dziurę budżetową i inflację w okolicy Zimbabwe), nie zwolniłby wszystkich urzędników (bo niby jak wykarmiłby te 1,5 miliona brzydzących się uczciwą pracą bezrobotnych biurw i dyrektorków) i nie zlikwidowałby składek ZUS, aczkolwiek ciekawie by było w kraju jakby doszedł do władzy i zaczął próbować, chciałbym zobaczyć te przestraszone twarze urzędasów i dyrektorków martwiących się o swoje stołki gdy dotychczasowe realia by upadły! Swoją drogą jestem pewien że kilka dni po takim numerze (tzn po zapowiedzi zlikwidowania wielu urzędów) jakiś "przypadkowy psychopata" (jakiś pozyteczny idiota w stylu Lee Harveya Oswalda, Ali Agcy) zabiłby go, władzę objęliby jacyś "zatroskani losem Ojczyzny obywatele" (z ekip rządzących krajem do tej pory) a na ulicach mielibyśmy powtórkę z 1926... A może nie, może jego zabójstwa nikt by nawet nie zauważył bo media poruszyłyby w tym czasie coś ważniejszego, np. kwestię eutanazji, aborcji, małżeństw gejów albo kolejne zawirowania w życiorysie bohaterów "M jak Miłość"...
rrdzony napisał/a:
Typowy wyborca JKM
Że co kurwa pół debilu?
Chciałem głosować na JKM, okazało się jednak że nie mogłem gdyż jego komitet nie został zarejestrowany w Warszawie. No rzesz kurwa.
Wiesz jaki jest typowy wyborca PO?
Taki sam jak ty, pół debil za którego myśli telewizja, niemający własnego zdania i poglądów, pieprzony tolerasta który myśli jak zachodnia europa, ja to pierdole, mam własne zdanie, własne poglądy, jestem prawicowcem i nacjonalistą i chuj wbijam w takie pały jak ty, jedyne co mnie cieszy to tyle że TWOJE wnuki zdechną z głodu, przez twoje wybory, kretynie.
Polacy po tych wyborach okazali się głupim narodem, patrzącym na słupki w telewizji, dającym się łatwo zmanipulować.
Wpadliście w gówno, parobki i całe życie będziecie teraz zapierdalać na ciągle rosnący "dług publiczny" który tak na prawdę jest długiem rządu, bo ja z tych pieniędzy nic nie mam, a żeby było śmieszniej kolejne pokolenia waszych rodzin również będą zapierdalać na ten dług.
Rzygać mi się chce gdy czytam takie komentarze ad. wyborców JKM'a, okazuje się że jesteśmy jednymi z nielicznych którzy potrafią jeszcze samodzielnie myśleć.
W Tibii tez zorganizowali wybory?
Jutub napisał/a:
@W Anal Wjeźdzam < Po nicku dugeruję , że chcesz JKM wejść w dupę
Po co mam to robić JKM'owi? Mam ciebie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów