profesjonalna robota
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Może i żałośnie te wyrywki wyglądają.
Ale przynajmniej było w czym/kim wybierać.
A teraz?
Albo PISdzikłaki albo POpaprańcy... .
A teraz?
@siedlik
nie chcę mówić z którego członka twojej rodziny to jest
nie chcę mówić z którego członka twojej rodziny to jest
było w czym/kim wybierać ? Dobre sobie...
dajcie Sadole drodzy tytuł nuty przewijającej się w spocie wyborczym... będę zobowiązany
Szron napisał/a:
Może i żałośnie te wyrywki wyglądają.
A teraz?
To, że było w czym wybierać, to niestety nieprawda. W mediach pokazywano prawię tylko tych, których "było można". Cały okrągły stół był ustawiony odpowiednimi pionkami, więc właściwie zmieniły się tylko zasady gry, ale nie gracze. I tak od II wojny do dzisiaj - łącznie ze wspomnianymi PISdzikłakami i POpaprańcami.
Ale miejmy nadzieję - jako Polacy, że już niedługo odzyskamy to, co nam zabrano (lub oddaliśmy sami, bo i tak niektórzy uważają).
Po krótce, stąd właśnie obecna nagonka medialna i "polityczna" na wszelkie ruchy narodowe - bo oni jako jedyni próbują ukazać podstawę problemów i ewentualne rozwiązanie: "A na drzewach, zamiast liści, będą wisieć komuniści"!
A materiał zmontowany zajebiście, piwo!
Czekam na ból dupy lewactwa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów