Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Daruj. Jest tyle poj🤬ych for o polityce, że nie musisz tego tutaj publikować.

w sumie mozna tam wpieprzyc wszystkie partie ktore byly w rzadzie w ostatnich 2 kadencjach, i zostaja nam 2 na ktore warto glosowac ;P

dla jasności ,nie sympatyzuję z żadną partią polityczną i nie mam zamiaru iść głosować

Nie głosując wcale, oddajesz swój głos większości. Czyli tym, wymienionym w pierwszym poście.

Dziad_z_Lasu napisał/a:
Nie głosując wcale, oddajesz swój głos większości. Czyli tym, wymienionym w pierwszym poście.
Popieram, zresztą jak niegłosujesz, to potem nienarzekaj na wybór innych

a ja następnym razem spełnie swoj obywatelski obowiązek i zagłosuje, ale zbojkotuje jednocześnie wybory i oddam nieważny głos

Najlepiej zagłosować na siebie, wtedy napewno nie będziesz nażekać
PozDro

PozDro

Looney -> co Miśku? Pewnie masz 17 lat, a polityki uczyła Cie babcia w kościele? Ślij głosy na PPP.

dla jasności --> nie głosując wcale nie oddajesz swojego głosu nikomu ,mam 22 lata i babcia mnie niczego nie uczyła
i narzekać na wybór innych też mogę ,bo oni zawsze wybierają źle
nieustannie od 20 lat przy korytku te same świnki ,ciekawe czy to się kiedyś zmieni?

i narzekać na wybór innych też mogę ,bo oni zawsze wybierają źle

nieustannie od 20 lat przy korytku te same świnki ,ciekawe czy to się kiedyś zmieni?

Ja tam też się nigdzie nie wybieram, bo ja mam generalnie całą ta politykę w d... . I się na tym nie znam i nie będę udawać, że wiem, na kogo oddaję głos ;P

-=r3=- napisał/a:
Najlepiej zagłosować na siebie
powodzenia...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie