📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fajne chłopaki
otyli żyją krócej
ale trzeba przyznać, że Tajlandczycy to się chociaż do kobiet próbują upodobnić. Nie żebym lubił klimaty ale nasze Rafalale, Bęgowskie czy Margoty wywołują u mnie dużo większe obrzydzenie...
Szkoda, że nie nad jakąś przepaścią, zmarnowany potencjał...
nowynick napisał/a:
ale trzeba przyznać, że Tajlandczycy to się chociaż do kobiet próbują upodobnić. Nie żebym lubił klimaty ale nasze Rafalale, Bęgowskie czy Margoty wywołują u mnie dużo większe obrzydzenie...
Tajlandczynie fajne dziewczyny
nowynick napisał/a:
NASZE rafalale...
chyba TWOJE
Ja pierdole. Patrzę i myślę, co to kurwa za gówno, patrzę kto wrzucił - Halman, czyli coś musi być na rzeczy. Oglądam dalej i długo nie czekałem, aby stało się to co by pasowało do tytułu.
Czy też zwróciliście uwagę, że na nasze nieszczęście były to ujęcia w dzień i lampki był wyłączone? Mi się od razu skojarzyła suma: prąd + woda + tranzystory.
Czy też zwróciliście uwagę, że na nasze nieszczęście były to ujęcia w dzień i lampki był wyłączone? Mi się od razu skojarzyła suma: prąd + woda + tranzystory.
Takiemu ładnej to by się miło ssało pałę, nie pierdolcie że nie
wioletkak napisał/a:
Żadna drinka z rąk nie wypuściła
Żaden.... Żaden...
PS. Jak tyle chłopa wejdzie na mostek to musi jebnąć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów