📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fajne chłopaki
Nie jednej się kule obiły
ale trzeba przyznać, że Tajlandczycy to się chociaż do kobiet próbują upodobnić. Nie żebym lubił klimaty ale nasze Rafalale, Bęgowskie czy Margoty wywołują u mnie dużo większe obrzydzenie...
Szkoda, że nie nad jakąś przepaścią, zmarnowany potencjał...
nowynick napisał/a:
ale trzeba przyznać, że Tajlandczycy to się chociaż do kobiet próbują upodobnić. Nie żebym lubił klimaty ale nasze Rafalale, Bęgowskie czy Margoty wywołują u mnie dużo większe obrzydzenie...
Tajlandczynie fajne dziewczyny
nowynick napisał/a:
NASZE rafalale...
chyba TWOJE
Ja pierdole. Patrzę i myślę, co to kurwa za gówno, patrzę kto wrzucił - Halman, czyli coś musi być na rzeczy. Oglądam dalej i długo nie czekałem, aby stało się to co by pasowało do tytułu.
Czy też zwróciliście uwagę, że na nasze nieszczęście były to ujęcia w dzień i lampki był wyłączone? Mi się od razu skojarzyła suma: prąd + woda + tranzystory.
Czy też zwróciliście uwagę, że na nasze nieszczęście były to ujęcia w dzień i lampki był wyłączone? Mi się od razu skojarzyła suma: prąd + woda + tranzystory.
Takiemu ładnej to by się miło ssało pałę, nie pierdolcie że nie
wioletkak napisał/a:
Żadna drinka z rąk nie wypuściła
Żaden.... Żaden...
PS. Jak tyle chłopa wejdzie na mostek to musi jebnąć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów