Do godzin popołudniowych prowadziła Clinton, później wszystko zaczęło się zmieniać gdy wyborcy Trumpa skończyli pracę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dokładnie JEB AĆ nierobów !!! Trump zmieni tą amerykę. Koniec z masonerią, mam nadzieję że go nie odstrzelą.. :/
A jednak ból dupy lewactwa
tekkit napisał/a:
Dokładnie JEB AĆ nierobów !!! Trump zmieni tą amerykę. Koniec z masonerią, mam nadzieję że go nie odstrzelą.. :/
Ta i całe cebulactwo zacznie masowo wypierdalać przez amerykański sen.
SQT napisał/a:
Jeżeli siedzą w Ameryce nielegalnie to z czym masz problem? Zapewne masz problem z tym, że UE chce przyjmować uchodźców/nielegalnych imigrantów/capiatych/nierobów czy jak to się ich teraz nazywa, więc z punktu amerykańskiego każdy Polak przebywający nielegalnie nie powinien tam przebywać. Ci, którzy mają obywatelstwo nie mają się czego obawiać i jak dla mnie to akurat jest dobra rzecz, ponieważ wprowadzi to jakiś porządek z całym tym syfem.
Ciii! Słyszycie to? Tak, to ból dupy lewactwa z całego świata
Ktoś tu wrzucał kiedyś taki filmik co niby przesądzało już o wygranej trumpa, antychryst czy coś takiego.
SQT napisał/a:
Jeśli chodzi Ci o to, że Trump zacznie deportować polaków, to raczej się nie masz o co martwić. Anglicy też mieli wyganiać polaków i jakoś tego nie robią. Dlaczego? Bo emigranci ze wschodniej Europy w większości pracują i tylko mały procent patologii siedzi na samym zasiłku. Gdyby wyjebali polaków, swołocz ukraińską, rusków itd., to by się im gospodarka wyjebała na plecy, bo przecież spasione angole wolą zrobić stado bachorów i żyć za socjal, niż iść do pracy. Trump meksykanów i innych emigrantów też tak łatwo nie wypierdoli. Najwyżej postara się o to, żeby nowi nie przyjeżdżali.
Trumpa wybrała klasa pracująca - powinien być ulubieńcem lewicy w starym stylu - czyli ruchu który walczył o prawa pracownicze ( na plakatach z okresu miedzywojennego socjaliści domagali się 8 godzinnego czasu pracy, czyli tego co dziś powinno być normą).
Niestety lewica poszła w socjal dla nierobów, prawa dla dziwaków i elitaryzm bogaczy. Dlatego, nie tyle nie zgadzam się, co wręcz gardzę dzisiejszą lewicą.
Od dawna wam wbijałem do głów, że Trump i Clinton to z grubsza jeden pies poza tym, że Clinton w przeciwieństwie do Trumpa nie odda imperializmowi rosyjskiemu Europy, Ukraina raczej może się pożegnać z niepodległością, a my za parę lat będziemy mieli za Odrą Rosję.
Żadnego bulu dupy nie słychać, jedyne co słychać to fapanie prawackich spierdolin do tego zjeba, ale coś mam wrażenie, że skończy się to równie gwałtownie co zaczęło.
Też jesteś lewakiem - daj info na priv.
Żadnego bulu dupy nie słychać, jedyne co słychać to fapanie prawackich spierdolin do tego zjeba, ale coś mam wrażenie, że skończy się to równie gwałtownie co zaczęło.
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Black-Sheep napisał/a:
...będziemy mieli za Odrą Rosję
Wy, niemiaszki jedyne co będziecie za Odrą mieli to czysto, w przeciwieństwie do was i waszych lewicujących spierdolin, które sukcesywnie zapełniają gównem wasz kraj i resztę Europy.
@Black-Sheep
Podziękuj euro-spierdo-socjalistom z Brukseli, genialnych pomysłów stworzenia tygla Unijnego o charakterze multikulti, nieintegrującym się muzułmanom młodego pokolenia a zwłaszcza genialnej komunistce Kurweli Makreli, która dała na tacy zwycięstwo ruchom prawicowym zapraszając muzułmanów i nie tylko po socjal
Ta polityka po prostu musiała się rozpierdolić
Tak jak to wahadełko po rozpierdoleniu monarchii, rewolucji francuskiej, bolszewickiej poleciało na lewo, tak teraz leci na prawo.
Lewica niestety będzie musiała się pożegnać z polityką na kolejne 200-300 lat
A chuj jej w dupę, nie większe zjeby od prawaków, jednych mniej
Podziękuj euro-spierdo-socjalistom z Brukseli, genialnych pomysłów stworzenia tygla Unijnego o charakterze multikulti, nieintegrującym się muzułmanom młodego pokolenia a zwłaszcza genialnej komunistce Kurweli Makreli, która dała na tacy zwycięstwo ruchom prawicowym zapraszając muzułmanów i nie tylko po socjal
Ta polityka po prostu musiała się rozpierdolić
Tak jak to wahadełko po rozpierdoleniu monarchii, rewolucji francuskiej, bolszewickiej poleciało na lewo, tak teraz leci na prawo.
Lewica niestety będzie musiała się pożegnać z polityką na kolejne 200-300 lat
A chuj jej w dupę, nie większe zjeby od prawaków, jednych mniej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów