18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
tekkit 2016-11-09, 9:33 18
Dokładnie JEB AĆ nierobów !!! Trump zmieni tą amerykę. Koniec z masonerią, mam nadzieję że go nie odstrzelą.. :/
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2016-11-09, 9:36 28
A jednak ból dupy lewactwa
Zgłoś
zonk 2016-11-09, 9:55 6
tekkit napisał/a:

Dokładnie JEB AĆ nierobów !!! Trump zmieni tą amerykę. Koniec z masonerią, mam nadzieję że go nie odstrzelą.. :/

Ta i całe cebulactwo zacznie masowo wypierdalać przez amerykański sen.
Zgłoś
Kumalski 2016-11-09, 11:33 35
SQT napisał/a:

Jeżeli siedzą w Ameryce nielegalnie to z czym masz problem? Zapewne masz problem z tym, że UE chce przyjmować uchodźców/nielegalnych imigrantów/capiatych/nierobów czy jak to się ich teraz nazywa, więc z punktu amerykańskiego każdy Polak przebywający nielegalnie nie powinien tam przebywać. Ci, którzy mają obywatelstwo nie mają się czego obawiać i jak dla mnie to akurat jest dobra rzecz, ponieważ wprowadzi to jakiś porządek z całym tym syfem.
Zgłoś
M................6 2016-11-09, 11:38 104
Ciii! Słyszycie to? Tak, to ból dupy lewactwa z całego świata
Zgłoś
drektor 2016-11-09, 11:42 1
Ktoś tu wrzucał kiedyś taki filmik co niby przesądzało już o wygranej trumpa, antychryst czy coś takiego.
Zgłoś
Mindfuck 2016-11-09, 12:31 4
@Black Sheep

Smarujesz?
Zgłoś
Hochsztapler 2016-11-09, 14:44 3
SQT napisał/a:

Jeśli chodzi Ci o to, że Trump zacznie deportować polaków, to raczej się nie masz o co martwić. Anglicy też mieli wyganiać polaków i jakoś tego nie robią. Dlaczego? Bo emigranci ze wschodniej Europy w większości pracują i tylko mały procent patologii siedzi na samym zasiłku. Gdyby wyjebali polaków, swołocz ukraińską, rusków itd., to by się im gospodarka wyjebała na plecy, bo przecież spasione angole wolą zrobić stado bachorów i żyć za socjal, niż iść do pracy. Trump meksykanów i innych emigrantów też tak łatwo nie wypierdoli. Najwyżej postara się o to, żeby nowi nie przyjeżdżali.

Przybyłem, napisałem komentarz, zobaczyłem o czym jest temat
Zgłoś
lukaszq15 2016-11-09, 14:47 2
Tylko czekać, aż dostanie pokojową nagrodę Nobla
Zgłoś
ojcieckogut 2016-11-09, 15:29 3

dobre bo prawdziwe.

Trumpa wybrała klasa pracująca - powinien być ulubieńcem lewicy w starym stylu - czyli ruchu który walczył o prawa pracownicze ( na plakatach z okresu miedzywojennego socjaliści domagali się 8 godzinnego czasu pracy, czyli tego co dziś powinno być normą).

Niestety lewica poszła w socjal dla nierobów, prawa dla dziwaków i elitaryzm bogaczy. Dlatego, nie tyle nie zgadzam się, co wręcz gardzę dzisiejszą lewicą.
Zgłoś
Black-Sheep 2016-11-09, 17:21 5
Od dawna wam wbijałem do głów, że Trump i Clinton to z grubsza jeden pies poza tym, że Clinton w przeciwieństwie do Trumpa nie odda imperializmowi rosyjskiemu Europy, Ukraina raczej może się pożegnać z niepodległością, a my za parę lat będziemy mieli za Odrą Rosję.
Żadnego bulu dupy nie słychać, jedyne co słychać to fapanie prawackich spierdolin do tego zjeba, ale coś mam wrażenie, że skończy się to równie gwałtownie co zaczęło.

Koniec tego dobrego, kuce.

Też jesteś lewakiem - daj info na priv.
Zgłoś
Tassadar 2016-11-09, 17:26 1
Trump zapoczątkuje falę przesterowania na prawo, która rozpocznie się od francji.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
jackass_tomek 2016-11-09, 17:59 4
Black-Sheep napisał/a:

...będziemy mieli za Odrą Rosję

Wy, niemiaszki jedyne co będziecie za Odrą mieli to czysto, w przeciwieństwie do was i waszych lewicujących spierdolin, które sukcesywnie zapełniają gównem wasz kraj i resztę Europy.
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2016-11-09, 18:11 1
@Black-Sheep

Podziękuj euro-spierdo-socjalistom z Brukseli, genialnych pomysłów stworzenia tygla Unijnego o charakterze multikulti, nieintegrującym się muzułmanom młodego pokolenia a zwłaszcza genialnej komunistce Kurweli Makreli, która dała na tacy zwycięstwo ruchom prawicowym zapraszając muzułmanów i nie tylko po socjal
Ta polityka po prostu musiała się rozpierdolić
Tak jak to wahadełko po rozpierdoleniu monarchii, rewolucji francuskiej, bolszewickiej poleciało na lewo, tak teraz leci na prawo.
Lewica niestety będzie musiała się pożegnać z polityką na kolejne 200-300 lat
A chuj jej w dupę, nie większe zjeby od prawaków, jednych mniej
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów