Co najmniej 18 osób zginęło, a około 50 zostało rannych w wybuchu, do jakiego doszło w Wołgogradzie w Rosji w budynku dworca kolejowego.
Co najmniej 18 osób zginęło, a około 50 zostało rannych w wybuchu, do jakiego doszło w Wołgogradzie w Rosji w budynku dworca kolejowego.
Szkoda, że przez takiego buca giną niewinni ludzie.
Buahahahaha... wiedziałem, że polactwo od razu zacznie coś pierdolić, że nie żal Rosjan. Szkoda tylko, że teraz jest to jedyna siła, która walczy z tak bardzo znienawidzonymi przez was muzułmanami.
No ale widać grupa polskich śmieci nadal uważa, że Rosjanie są winni temu że są jebanymi nieudacznikami i wszystko co złe podpisują pod Rosjan
Tak na marginesie mam nadzieję, że Putin kiwnie palcem i rozpierdoli te jebane Czeczenie i Dagestany...
Zmarszcz sobie freda pod portrecik Władimira i przestań pierdolić
Twój wielki wódz CHUJA Czeczenom i Dagom zrobi. CHUJA. Aby ich udobruchać jeszcze bardziej podniesie im zasiłki i obniży ceny wszystkich mediów w kaukaskich republikach, bo jak mu wypierdolą bombę pod czas olimpiady to siara będzie na cały świat. Chwila, chwila ... skąd my to znamy? Czy to nie z zaplutej Europki?
Ale wy durne prorosyjkie czopy, które nigdy w Rosji nie były, będziecie dalej się tasować pod wizję wyssane z propagandowych filmików na YT i sadola.
...
..będzie materiału na sadola
Twój wielki wódz CHUJA Czeczenom i Dagom zrobi. CHUJA. Aby ich udobruchać jeszcze bardziej podniesie im zasiłki i obniży ceny wszystkich mediów w kaukaskich republikach, bo jak mu wypierdolą bombę pod czas olimpiady to siara będzie na cały świat. Chwila, chwila ... skąd my to znamy? Czy to nie z zaplutej Europki?
Ale wy durne prorosyjkie czopy, które nigdy w Rosji nie były, będziecie dalej się tasować pod wizję wyssane z propagandowych filmików na YT i sadola.
Ty tak na serio? To ty nie byłeś w Rosji, bo nie wiesz, że codziennie ginie np w komunikacji miejskiej co najmniej kilka imigrantów o ciemniejszej karnacji, a policja nawet nie pyta się świadków kto to robi. O tym co się dzieje w urodzinki Hitlera wspominać nie będę... Taka tolerancyjna jest Rosja.
Zasiłki w Dagestanie czy Czeczenii? Tego nie wiem, bo nie jeżdżę w takie zadupia, a skoro ty jesteś taki obeznany to wrzucaj źródło. Ale wiem, że Rosja po główce ich na pewno nie głaszcze:
konflikty.wp.pl/kat,1020229,title,Rosja-sciaga-tysiace-zolnierzy-do-Da...
No ale atakowanie mnie bo się brzydzę ludźmi którzy cieszą się z tragedii zwykłych Rosjan najlepsze, co nie?
Ty żartujesz, czy faktycznie takim durniem jesteś? Jak narazie, to FR, a wcześniej ZSRR prowadziło prawdziwą walkę z dziczą - terrorystami w turbanach. Jak ZSRR zajęło 80% Afganistanu (jak dotąd udało im się zająć najwięcej tego syfu, bo amerykanie siedzą w kilku bazach i się boją nosa wychylić), to "mądrzy" amerykanie wysyłali broń i szkolili talibów, z którymi teraz cały świat ma problem. Tak na prawdę, to amerykański przemysł zbrojeniowy istnieje dzięki terrorystom, którym USA sprzedaje broń, bo na oficjalnym rynku broni nie są wystarczająco konkurencyjni (chyba, że w Polsce za łapówki).
W Wołgogradzie znalazło się nagranie zaraz po wybuchu bomby, mimo że to tylko dworzec. A z ataku na Pentagon z 9/11 jakoś tylko kilka klatek z filmu jest na których nic nie widać. Przypadek ?
Tak, technologia przez 12 lat w ogóle się nie upowszechniła i nie rozwinęła. Nie porównuj 2001 z 2013r, chodźby i pod względem myślenia i podejścia, jak również publicznego obszczanego dworca z pentagonem
A film z ataku na Pentagon i tak jest ze stacji benzynowej który pokazuje rakietę uderzającą w pentagon.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów