Co najmniej 18 osób zginęło, a około 50 zostało rannych w wybuchu, do jakiego doszło w Wołgogradzie w Rosji w budynku dworca kolejowego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Co najmniej 18 osób zginęło, a około 50 zostało rannych w wybuchu, do jakiego doszło w Wołgogradzie w Rosji w budynku dworca kolejowego.
co, jakiś rusek wszedł do kibla z zapalonym papierosem zaraz po kimś?
Podobno była to kobieta-samobójczyni. Może była w 9msc ciąży i rozpierdoliło biedaczkę.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
no nic, oby ruscy w odwecie zrobili poligon z tych wiosek muzłumańskich na kaukazie.
Putin zrobił porządek z tęczowymi popierdolcami to teraz czas na tych jebanych brudasów
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
rockface123 napisał/a:
kacapów rozjebało, oj oj bardzo bardzo nie udawany smutek jak mi smutno
w tym wypadku wróg twojego wroga jest twoim przyjacielem.
Się kurwa odezwali anty kacapy. Mam nadzieje, że Ruscy wezmą za mordę tych jebanych Czeczenów
w tefałenie było 2 minuty temu
Buahahahaha... wiedziałem, że polactwo od razu zacznie coś pierdolić, że nie żal Rosjan. Szkoda tylko, że teraz jest to jedyna siła, która walczy z tak bardzo znienawidzonymi przez was muzułmanami.
No ale widać grupa polskich śmieci nadal uważa, że Rosjanie są winni temu że są jebanymi nieudacznikami i wszystko co złe podpisują pod Rosjan
Tak na marginesie mam nadzieję, że Putin kiwnie palcem i rozpierdoli te jebane Czeczenie i Dagestany...
No ale widać grupa polskich śmieci nadal uważa, że Rosjanie są winni temu że są jebanymi nieudacznikami i wszystko co złe podpisują pod Rosjan
Tak na marginesie mam nadzieję, że Putin kiwnie palcem i rozpierdoli te jebane Czeczenie i Dagestany...
Ciekawe kto wysadził bombę, bo na pewno nie muzułmanie którzy są bardzo pokojowi.
Rozjebały mnie komentarze pod filmem na YT Czyli to znaczy, że zachód zdaje sobie sprawę z problemu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów