mozna smiało zaczac ogladac od 1 minuty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
adresikpuma napisał/a:
mozna smiało zaczac ogladac od 1 minuty
Można kurwa film śmiało przyciąć.
Niеbieski napisał/a:
Można kurwa film śmiało przyciąć.
mozesz sie smialo odjebac i nie dopierdalac sie do mnie i filmikow przezemnie wrzucanych pod byle pretekstem.
Mowiac dosadniej opierdol pęto i mozesz mnie banowac mam cie w dziurce od kutasa.
adresikpuma napisał/a:
mozesz sie smialo odjebac i nie dopierdalac sie do mnie i filmikow przezemnie wrzucanych pod byle pretekstem.
Nie mogę, po to tu jestem.
adresikpuma napisał/a:
Mowiac dosadniej opierdol pęto i mozesz mnie banowac mam cie w dziurce od kutasa.
Musisz mieć dużego peniska. Aha, no i niemiły jesteś.
no przy wilmiku o kutasie na plecach jak chuj sie musiales przypierdolic mowie o 1 wersji wrzuconej.
a co de peniska to mam takiego jakiego lubisz najbardziej
Nie no kurwa albo ja mam takie lagi na kompie albo on w kamerze albo chuj wie czego tak się tnie o.O
Speedballwtf napisał/a:
@adresikpuma
Spuść parę gimbusie...
spokojnie... nie widzisz skąd jest ?
adresikpuma napisał/a:
no przy wilmiku o kutasie na plecach jak chuj sie musiales przypierdolic mowie o 1 wersji wrzuconej.
Boś tagów po Polsku nie dał, znalazłbyś go, a filmik ten jest u nas już.
adresikpuma napisał/a:
Hehe, a skąd wiesz jakie peniski lubię?
A propos przypierdalania...
Przyganiał kocioł garnkowi
Niеbieski napisał/a:
po Polsku
Przyganiał kocioł garnkowi
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów