📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kiedy będzie e-polędwica?
Fajnie jakby to się stało w trakcie tankowania benzyny lub w czasie szybkiej jazdy samochodem.
Ps. Widziałem tu eksplozje e-papierosów, komórek i elektrycznego skutera. Czekam na relację ze zwarcia w Tesli.
Ps. Widziałem tu eksplozje e-papierosów, komórek i elektrycznego skutera. Czekam na relację ze zwarcia w Tesli.
Dobrze chujowi. Nie palę już jakiś czas, ale jak palić to kurwa papierosa, a nie kurwa e-gówno
To może zapal sobie, bo nerwowy jesteś.
prawda jest taka że to nie wina tego "e" tylko kupowanie dziadowskich ogniw, zazwyczaj 18650, bo są tanie ale gówno warte kiedyś kupiłem 4 i były chujowsze jak te które były wyjęte z 5 letniej baterii z laptopa, też trzeba pamiętać że by nie wkładać "zapasowych'' ogniw do kieszeni z kluczami, drobnymi czy innymi rzeczami które przewodzą prąd, z dobrych ogniw można wyciągnąć nawet 30A więc dość niebezpieczne
pokarała bozia za pedalstwo
Jajka sadzone na chrupko
-Ernest Hemingway
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów