Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ruskie robia tam co chca. Swoja droga pamietam jak ich agenci z Bolkiem na czele i resztą postkomuny chcieli pozostawic rosyjskie już wtedy wojska na zasadzie spółek prawa miedzynarodowego. Chcieli stworzyc coś jak NATO-bis ale w zasadzie byłby to reaktywowany Układ Warszawski. Taka agenture mieli w naszym kraju i to u władzy. Jakby te pomysły wypaliły to bylibysmy teraz na miejscu Ukrainy, syf, kiła i mogiła. Jeszcze 10 lat bedą sie pozbywac ruskich ze wszelkich mozliwych organizacji
10 lat? My do tej pory mamy wszędzie, to skąd ta liczba
Troche się przerzedziło, w zasadzie elity przeorientowały sie na Bruksele, tam teraz mozna sie nieźle sprzedac a ruskim pozostała drobnica, skarajna prawica i lewica, jakieś ONR-y, Korwiny czy Zmiany i niedobitki z sLD z Piekarska na czele co to produkuje sie w Sputniku. Ale przykład Francji pokazuje ze można nieźle namieszać, tam Le Pean dostała 5 milionów dolców pozyczki w moskiewskim banku na działalność polityczna.
"10 lat? My do tej pory mamy wszędzie, to skąd ta liczba"
Troche się przerzedziło, w zasadzie elity przeorientowały sie na Bruksele, tam teraz mozna sie nieźle sprzedac a ruskim pozostała drobnica, skarajna prawica i lewica, jakieś ONR-y, Korwiny czy Zmiany i niedobitki z sLD z Piekarska na czele co to produkuje sie w Sputniku. Ale przykład Francji pokazuje ze można nieźle namieszać, tam Le Pean dostała 5 milionów dolców pozyczki w moskiewskim banku na działalność polityczna.
Jak dla mnie to ruskie są w jednej klice z Merkelo-unio-macarono -itd. , ogólnie z postępową europą. Władek powiedział im żeby oskarżyli Le Pen, Trumpa itp. o współpracę z nimi - rzeczeni tracą, a prawdziwi koledzy Putina, wysuwając oskarżenia, ładnie się kamuflują i se budują nord steam 2 i wały kręcą. Taka migracja przecież jest ruskim na rękę, burdel sie zrobi, a kto ją promuje ???
Co do Niemiaszków to wiadomo, kazdy sobie rzepke skrobie, a wielki biznes z BASF na czele nie pozwli Makreli na zadne ruchy które zagrożą im interesom. Zwykły kabotynizm w wykonaniu Niemiec, no ale takie mamy szczescie leżąc pomiedzy tymi dwoma państwami.
Dobrze banderowskim skurwysynom.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów