📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mam tak rano po wczorajszym kebsie :/
Przykre że mnie to czeka każdego dnia, fajnie się to ogląda, a w rzeczywistości w 1/4 sekundy tost i truchło w Siemianowicach.
jakie szanse przeżycia?
0,00% w wyrobisku ( ścianie ) do 500 metrów, dalej są ciężko oparzeni ( 3 stopnia ) czyli zwęgleni i reszta poparzeni kalecy.
temperatura przy wybuchu 1400 stopni
Wygląda jak zwykly propanik z zapalniczki, aż dziwne że od razu zabija.
I to jest zjawisko godne slow motion,a nie sześciosekundowe nagranie jak sie chłop wypierdolił na rowerze,powtarzane wchuj razy,coraz bliżej i wolniej,żeby wyszedł minutowy film.Leci browar.
Przejebane być w takim miejscu gdy to jebnie.
Fajnie pokazany proces wybuchu, widziałem filmik już wcześniej. Warto dodać, że częstymi skutkami wybuchu metanu jest wybuch pyłu węglowego, który jest groźniejszy w skutkach, ponieważ jego siła jest dużo większa od wybuchu metanu.
Tutaj można zobaczyć, jak to wygląda:
Jestem górnikiem strzałowym i pracuję w jednej ze Śląskich kopalń na oddziale wydobywczym, mam świadomość tego, że przez moją pracę mogę wywołać te oto wybuchy, dlatego jestem uczulony na to, by prowadzić pomiary stężenia metanu.
Nie musicie mi za to robić owacji na stojąco
Tutaj można zobaczyć, jak to wygląda:
Jestem górnikiem strzałowym i pracuję w jednej ze Śląskich kopalń na oddziale wydobywczym, mam świadomość tego, że przez moją pracę mogę wywołać te oto wybuchy, dlatego jestem uczulony na to, by prowadzić pomiary stężenia metanu.
Nie musicie mi za to robić owacji na stojąco
To jeszcze poopowiadaj górniku jak sie kombinuje z nawiewami świeżego powietrza z lutni na czujniki
Filmik wstawiony na obstalunek górników, upominających się o kolejną podwyżkę i 28 pensję. Ma wywrzeć wrażenie na ciemnym społeczeństwie, żeby nie protestowało przeciwko kolejnemu podnoszeniu płac górnikom.
to tak jakby podpalić pierda siedząc zamkniętym w pudle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów