Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powoli przez Sadistica zaczynam się bać wychodzić z domu
Ja już nie wychodzę ale teraz boję się lodówki otworzyć
Otwórz w końcu tę lodówkę do kurwy nędzy i wypuść mnie!
JA też, boję się że Lewandowski z niej wyskoczy .XD
Przeciął te barierki energochłonne jak nitkę,
JA też, boję się że Lewandowski z niej wyskoczy .XD
gorzej jak cichopek
To nie eksplozja opony....tylko wypadły mu mocowania wahaczy widać że koło uciekło z felgą w lewo i go pociągnęło, pęknięta opona nie przeciągnęła by całego tira pozdro..
Mocowania nie rozrywają boku auta. Miałem tak dawno temu i wierz mi że jak jebnie opona z lewej strony przy 90km/h masz taki sam efekt jak na filmie. Jakby wybuchła na drodze dwukierunkowej a z naprzeciwka leci osobówka to tylko modlić się zostaje, 20-30-40 ton po takim wystrzale nie jesteś w stanie opanować.
To nie eksplozja opony....tylko wypadły mu mocowania wahaczy widać że koło uciekło z felgą w lewo i go pociągnęło, pęknięta opona nie przeciągnęła by całego tira pozdro..
No w 6 sekundzie widać wybuch przecież
To jest wystrzal na 100 procent. Zaraz blatnik zrzucil sie jak zbroja krzyzaka.
Przeciagnie. Mialem 2 wystrzaly juz. To jest sekunda i nawet trzymajac kiere obiema rekami wyrywa ja ci z lap i nichuja nie ukrecisz nia. No chyba ze bedziesz spiety jak gdy gowno proboje wyjsc z dupy u szarpie za zwieracz. Nierealne zeby ktokolwiek tak jechal przez 9 godzin na takim spieciu. Pozdro
P.s. szacun dla kiermana ze nie polozyl skladu
Tobie to chyba mocowania dekla wypadły
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów