📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
co to kurwa za granaty które wybuchają jak zwykłe petardy
@up
Granaty mają za zadanie rozprowadzić po określonym terenie wokół miejsca wybuchu skrawki metalu które znajdują się wewnątrz. Materiał wybuchowy znajdujący się w środku jest właśnie po to, aby ten metal nabrał prędkości.
Granaty mają za zadanie rozprowadzić po określonym terenie wokół miejsca wybuchu skrawki metalu które znajdują się wewnątrz. Materiał wybuchowy znajdujący się w środku jest właśnie po to, aby ten metal nabrał prędkości.
podczas wybuchu granatu w wodzie mogi by mieć kamerę nad, ciekawy jestm jak to wygląda, a poza tym filmik super
Granaty obecnie są robione tak, aby nie raziły osoby miotającej, dlatego wydaje się, że są mało efektywne
panowie to granaty dla dzieci ala petarda w kształcie granatu nawet nasze rodzime petardy wojskowe owinięte gwoździami by zrobiły większy rozpierdol, wracając owe zabawkowe granaty miały zainicjować wybuch składziku
@up obecnie dalej stosuje się granaty z wojny no chyba że na misji to plastik ze śrutem rgo 88 -odpowiednik f1, ale rg42 odpowiednika nie ma z tego co wiem (zasięg do 20m odłamków)
@up obecnie dalej stosuje się granaty z wojny no chyba że na misji to plastik ze śrutem rgo 88 -odpowiednik f1, ale rg42 odpowiednika nie ma z tego co wiem (zasięg do 20m odłamków)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów