📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Żaden gaz. U nich już w zwyczaju jest wlatywanie samolotami w budynki mieszkalne. Tutaj drona testowali
serdecznie mnie to gowno interesuje co sie u tych szmaciarzy dzieje
Jest info, ale ja tego śmieciowego języka nie rozumiem… i nie zamierzam swojego brudzić
Takie akcje to u mnie na osiedlu co drugi weekend.
piotrek745 napisał/a:
Takie akcje to u mnie na osiedlu co drugi weekend.
bimbrownicy amatorzy;)
Niestety tylko jeden ranny, ale chociaż oparzenia 90% powierzchni ciała.
lokal.szczecin napisał/a:
serdecznie mnie to gowno interesuje co sie u tych szmaciarzy dzieje
Pewnie, do gazu z onucami
Kurwa stać ich. Pośmiejecie się zima jak będą wam pizdy przymarzać o krzeseł w domu. Mam nadzieję że w tym roku dojebie tak z miesiąc-30
intermag napisał/a:
Mam nadzieję że w tym roku dojebie tak z miesiąc-30
Też miałbym takie życzenie.
Może wtedy w końcu ludzie się ockną i ten cały cyrk na Wiejskiej będzie porąbany na opał.
dogip napisał/a:
Żaden gaz. U nich już w zwyczaju jest wlatywanie samolotami w budynki mieszkalne. Tutaj drona testowali
Prekursorami we wlatywaniu samolotami w budynki są rzydzi..
intermag napisał/a:
Kurwa stać ich. Pośmiejecie się zima jak będą wam pizdy przymarzać o krzeseł w domu. Mam nadzieję że w tym roku dojebie tak z miesiąc-30
Suckday napisał/a:
Też miałbym takie życzenie.
Może wtedy w końcu ludzie się ockną i ten cały cyrk na Wiejskiej będzie porąbany na opał.
Jeszcze chwilę i będziecie ciamkać po chińsku, ruSSkie matoły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów