Czemu wszędzie w mediach jest mowa o 12 zmarłych polskich górnikach? Przecież wszędzie jest 12 i czech czyli razem 15... Chyba że to ja nie umiem liczyć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
MaszAyahuaskę napisał/a:
o tych trzech w formie czech, chciałem to strolować to się tak wysoce inteligenty osobnik znalazł ze sie w tym nie połapałHAL9000/2, powiedź, że sobie jaja robisz, że nie załapałeś OCB...
Chodzi o dwie nacje i Czech. Czy osoby razem.
No kurwa, troll tego i następnego roku ...
Poza tym, musiałem sprawdzić, czy aby dziś wszystko z Tobą ok, po tym co przedtem wrzuciłeś, miałem pewne wątpliwości... No chyba, że to tez miał być "troll"...
Poza tym, musiałem sprawdzić, czy aby dziś wszystko z Tobą ok, po tym co przedtem wrzuciłeś, miałem pewne wątpliwości... No chyba, że to tez miał być "troll"...
pamiętaj co było z serią 9000
To ja się dorzucę.
O co chodzi z tą blondynkom??
O co chodzi z tą blondynkom??
12 zmarło zapierdalając za granicą na chleb, a dzban ustanowił żałobę narodową. Żałoba narodowa powinna być co dzień, że Polacy są zmuszani uciekać za chlebem i godnym życiem przez takich jak Ty i Twoje przydupasy, dzbanie. Tyle w temacie.
Nie śmieszne
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów