Tak nie do końca sam wybuchł
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejny jebany epileptyk dorwał kamerę... Powinni robić testy na ogarnięcie przed sprzedażą takiej srajtaśmy z kamerą...
Kamerzysta ten kalkulator kaptur czajnik hantel czy czym on tam krecil chyba mial na wiosle zamontowane ze tak napierdala na wszystkie strony
mogło by ich tam być 1000000 a i tak kamerzystą został by ten z parkinsonem :/
Kamerzysta może być pod warunkiem, że zbiornik będzie leciał i ich kierunku aż do słodkiego epicfaila ;D
Kurwa trzesie ta kamera ten idiot, w domu zostac klockami sie bawic a nie kurwa bierze sie za cos czego nei ogarnia. Do klockow lego idioto
A miałem tak zajebiście wielką nadzieję, że ten zbiornik pierdolnie w kamerzyste. Jednego pierdolonego epileptyka mniej, by było.
szkoda ze zaden nie dostal odlamkiem....
czarnyrlz napisał/a:
A jak to wrzuciłem to usunęli...
widocznie musiałeś zrobić coś nie tak skoro temat został skasowany
fajnie by bylo jak by ten zbiornik wpadl im do lodki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów