Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skurwysyny, zapchlone kibole? Widać że faktycznie większość z Was nie wychodzi z domu. Gdyby nie te koksy "skurwysyny" - nasi polscy kibole, po mordach na wyjazdach dostawalibyście Wy, czyli tzw. normalni kibice (gdybyście w ogóle ruszyli dupę żeby oglądać mecz na stadionie). Więc, "darwinowcy" od 7 boleści odpuśćcie sobie rozmyślania o ich iq, bo nawet oni są dużo bardziej pożytecznymi "ogniwami" w społeczeństwie od Was.
Co ty pierdolisz? Uważasz, że te pojeby są pożyteczne, bo napierdalają się między sobą, a nie innych Chociaż wiesz co: Masz racje. Są pożyteczni. Tacy ludzie idealnie nadają się do rozbijania kamieni głową.
Ja nie chcę się za bardzo udzielać panowie i panie specjaliści do spraw pirotechniki, ale są race i flary.
Slonx wrzucił zdjęcie flary sygnalizacyjnej, pisząc że to raca. Konkretnie:
Race stosowane są do oświetlania terenu, to się odpala, rzuca i spierdala. Gwoli ścisłości.
Naprawdę jesteś takim debilem, czy tylko udajesz?
Pewien idiota napisał, że "materiał palny zamknięty w czymś" nie może być trzymany w ręce, no to mu wrzuciłem zdjęcia "materiałów palnych zamkniętych w czymś", które jak na ironię, działają prawidłowo tylko trzymane w ręku. I do tego odnosiło się zdjęcie.
A oto słowa słynnego Żydowskiego poety, kulturysty i aktora na temat tego zajścia:
Ps. jeżeli ktoś ma wątpliwości to przed meczem zawsze można się zaopatrzyć w bezpieczniejszy produkt:
z powazaniem odwieczny kibic motoru
...a wiec jeden z drugim jak chcecie zablusnac to wylaczcie komputer i przeczytajcie czasami jakas ksiazke godna uwagi ale niech to nie bedzie harry potter tylko cos co was czegos nauczy a nie zrobi wieksza siecze z mozgu...
Ponadto myjcie się dokładnie, szczególnie miejsca pomiędzy palcami. Jedzcie też dużo warzyw i owoców (są bardzo zdrowe i smaczne).... Stary fajny filmik, paluchy urywa a ty dupisz smuty i kazania wygłaszasz.
O, jak galantnie operuje ojczystym językiem środowisko piłkarskie!
Co do zdjęcia z kolesiem w wodzie: jest pewna różnica między racą dymną z zestawu ratunkowego, a racą przeznaczoną dla prymitywów z podziurawionymi od strzykawek dupami. Ops, chciałem powiedzieć: pięknie wyrzeźbionych -prawdziwych- kibiców.
Nieopowiedzialne to są te napompowane debile. Skoro w ich mózgu nie skojarzyły się neurony odpowiedzialne za "pirotechnike" i "nie trzyma się w przykoksionej łapie" to potem podcierają dupę łokciem.
Idę o zakład, że producent pomyślał nawet o swoich najgłupszych klientach i umieścił na opakowaniu informacje, że race należy odrzucić po zapaleniu.
Lekarz.pl
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów