Duńczycy chyba zatrudnili jednego z tych importowanych inżynierów, który w CV miał "specjalizację w konstrukcji bomb" do wyburzania silosu. Zawalił się nie w tą mańkę i trafił w lokalne centrum kultury wyglądające bardziej na hangar, ofiar nie było.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
centrum kultury powiadasz? jest duże prawdopodobieństwo iż to było centrum kultury mułzumańskiej
HAL9000/2 napisał/a:
centrum kultury powiadasz? jest duże prawdopodobieństwo iż to było centrum kultury mułzumańskiej
szkoła muzyczna i biblioteka konkretnie. O ile rzępolenie muzułmanie praktykują, to cały budynek stawiać dla jednej jedynej słusznej książki to chyba przesada?
@up
Stawiają budynki dla pedofila sprzed blisko półtora tysiąca lat
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Stawiają budynki dla pedofila sprzed blisko półtora tysiąca lat
oni z zamiłowania do nieletnich cipek, my z łatwowierności...
a my stawiamy dzięki małemu kłamstewku odnośnie wierności małżeńskiej z przed 2 tys.
@up
"sprzed" jeśli już.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
"sprzed" jeśli już.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
nowynick napisał/a:
Up
a my stawiamy dzięki małemu kłamstewku odnośnie wierności małżeńskiej z przed 2 tys.
to już wiesz że twoja się puszcza ?
jeśli myślicie że macie wierne dziewczyny, żony to się mylicie
himen85 napisał/a:
to już wiesz że twoja się puszcza ?
jeśli myślicie że macie wierne dziewczyny, żony to się mylicie
My mamy, ale jesli ty nie potrafisz babie dac tego, co potrzebuje, to znajdzie sie jakis zastepca. Dawaj adres, to cos poradzimy
Co za jebane debile, jak można to było zjebać?
Zaplanowane było już na etapie budowy - jak widać wysokość silosu jest mniejsza niż jego odległość od budynków - a, że poleciało trochę betonu - pfffff. Po co ten dym.
Mogli trochę bardziej pokombinować z różnicą czasu odpalenia ładunków. Ewentualnie trochę bardziej go podciąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów