W Turcji się to wydarzyło.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
W Turcji się to wydarzyło.
Dla porównania co mają do powiedzenia Janusze Sadistica w temacie - święcie oburzone lewactwo: sadistic.pl/spotkanie-2-bezmozgow-vt579732.htm
No dobra, ale czemu mały kozoentuzjasta idzie, idzie i kurwa metr przed końcem busa zaczyna nabierać rozpędu? Nie można wyjsc i popatrzeć? Wolniej? Czy u nich to już jest allahu akbar i dzida przez jezdnię, bo się uda albo nie?
Samoeliminacja głupich genów. Mądry pójdzie na przód autobusu, żeby widzieć czy coś jedzie. Za kilka lat zarucha i przekaże dobre gany kaszojadom
bercisko napisał/a:
Samoeliminacja głupich genów. Mądry pójdzie na przód autobusu, żeby widzieć czy coś jedzie. Za kilka lat zarucha i przekaże dobre gany kaszojadom
Ten już raczej nie zarucha.
BubaBuba napisał/a:
ale czemu mały kozoentuzjasta idzie, idzie i kurwa metr przed końcem busa zaczyna nabierać rozpędu?
Kury robią tak samo. No, gdaczą jeszcze przy tym niemiłosiernie i trzepią skrzydłami. Ale spierdalają jak głupie.
I ten szczyl też jest (był?) głupi.
Na 100% z powodu wieku (IQ średnio w populacji rośnie wraz z wiekiem do pewnego poziomu), a być może mimo wieku...
Kurwa jak ten tir szybko się zatrzymał, nie sądziłem że to możliwe przy takiej masie.
Miałem kiedyś babcie która tak zrobiła. Przechodziła przez jezdnie za autobusem w niedozwolonym miejscu jednoczesnie odpalając szluga. Pierdolnął ją Polonez Caro z prędkością ok 60-70 km/h. Babcia swoją wagę miała ale z relacji swiadków wynika że przelaciała kilkanaście metrów lądując twarzą na asfalcie. Babcia łącznie półtora roku spędziła w gipsie. Miała połamane żebra, obojczyk, ramie, obie nogi i coś z miednicą. Polonez też rozjebany dobrze.
Cosmo85 napisał/a:
Miałem kiedyś babcie która tak zrobiła. Przechodziła przez jezdnie za autobusem w niedozwolonym miejscu jednoczesnie odpalając szluga. Pierdolnął ją Polonez Caro z prędkością ok 60-70 km/h. Babcia swoją wagę miała ale z relacji swiadków wynika że przelaciała kilkanaście metrów lądując twarzą na asfalcie. Babcia łącznie półtora roku spędziła w gipsie. Miała połamane żebra, obojczyk, ramie, obie nogi i coś z miednicą. Polonez też rozjebany dobrze.
Chuj ze starą. Czy Poldek był w gazie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów