Szkoła azjatycka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bloodwar napisał/a:
Mojej siostry za to nikt nie bił i ma cały zestaw głupich tików twarzy + obgryzanie paznokci i włosów przez co do tej pory sobie chłopaka nie znalazła a w żadnej pracy nie może zagrzać miejsca bo ludzie mają ją za wariatkę
Po prostu jest brzydka w chuj inaczej będąc nawet najbardziej niedojebaną cipą świata zostaje się celebrytką, albo influencerką
poligon6 napisał/a:
Dziecko mozna bić od okreslonego wieku. Tak by rozumiało za co dostaje kare, np za wkładanie łap do kontaktu, wbieganie na jezdnie pyskowanie.
A jebanie w dupsko jak ci stary wytłumaczył?
Bloodwar, daj namiary do siostry to pomożemy jej... yyy, tego, no... obgryzać paznokcie. Do tego dajesz pozwolenie na bicie, super!
Bo ten co bije to dziecko to zwykły śmieć i ścierwo.
Mógł pokazać ryj napewno by ktoś smieciowi pokazał gdzie jego miejsce
Mógł pokazać ryj napewno by ktoś smieciowi pokazał gdzie jego miejsce
Łatwiej oglądać palącego się żywcem typa niż bite dziecko
Pewnie wybrzydzał że nietoperz niedogotowany w zupie, mały gnój
Widzę wysyp specjalistów od wychowania dzieci.
Cokolwiek gówniak nie zrobił, to chuj, który to nagrywa, powinien dostać taki wpierdol x10.
Chce dzieciaka karać, to niech to robi z głową, a popisywanie się przemocą w internecie niech wrzuca, jak równym sobie klepie mordy.
Oby typowi łapy zgniły
Cokolwiek gówniak nie zrobił, to chuj, który to nagrywa, powinien dostać taki wpierdol x10.
Chce dzieciaka karać, to niech to robi z głową, a popisywanie się przemocą w internecie niech wrzuca, jak równym sobie klepie mordy.
Oby typowi łapy zgniły
kazdej kurwie ktora zneca sie nad malymi dziecmi urwalbym leb, chuj wbijam w wasze komentarze o pizdowatych tatusiach, to nie jest karanie tylko wyladowanie zlosci na kims kto nie moze oddac. po prostu takie mam podejscie i kazdej takiej kurwie bym nie darowal
Pewnie stary nic w życiu nie osiągnął więc odreagowuje swoje frustracje na dziecku. Ten człowiek to ZERO. A ci co to pochwalają to pizdeczki podobnego sortu. Siła zza klawiatury.
Współczuje jak teraz takie dziecko musi wytrzymywać z pojebanymi rodzicami 24h.
Szkoda tego dziecka, kiedy się na nie patrzy. Tym bardziej, że co taki maluch mógł nawywijac? Bicie po głowie jest upokarzające i niczego nie uczy. Sama dostawałam od ojca pasem, a czasem kablem za łepka, więc dobrze pamiętam jakie to uczucie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów