Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja to pochwalam a pizdowaci tatusiowie niech spadają na drzewo.
Ty dostałeś chyba za mało.
Mam wrażenie, czy was popieprzyło?
Ludzie miękną przez to cackanie się z gówniakami, i jak widzę że ktoś pieprzy takie durnoty, albo jak słyszę o "bezstresowym wychowaniu" to mnie kurwica bierze...
Jak komuś nie na rączkę zasłużone napieprzanie gówniaka, to wypieprzać na kwejka, czy inne gówno.
Oczywiście, jak dzieciak nie zasłużył, to nie powinien dostać, a za znęcanie się bez powodu należy się sztacheta z drzazgami w dupsko.
Miękniecie wszyscy i tyle.
Dziecko mozna bić od okreslonego wieku. Tak by rozumiało za co dostaje kare, np za wkładanie łap do kontaktu, wbieganie na jezdnie pyskowanie.
Cos jak z psem, jak mu przypierdolisz bez powodu to zgłupieje.
Jak nie przyzwyczaisz za młodu, to będzie szok jak dojrzeje do wpierdolu. Trzeba odpowiednio dozować
Prawda jest taka że też byłeś w takiej sytuacji i tak teraz pierdolisz. Udajesz twardziela a w rzeczywistości jesteś najzwyklejszą ciotą. Siedzisz przed kompem i kręcisz chujem pod stołem. Prawda jest taka że to ty jesteś ciotą w rzeczywistości a w necie pokazujesz kozaka. Takich jak ty to w necie pełno a jak przychodzi co do czego to spierdalają łajzy jebane. Gnij dalej w piwnicy twardzielu.
Przykro mi, że miałeś spaczone dzieciństwo
Prawda jest taka że też byłeś w takiej sytuacji i tak teraz pierdolisz. Udajesz twardziela a w rzeczywistości jesteś najzwyklejszą ciotą. Siedzisz przed kompem i kręcisz chujem pod stołem. Prawda jest taka że to ty jesteś ciotą w rzeczywistości a w necie pokazujesz kozaka. Takich jak ty to w necie pełno a jak przychodzi co do czego to spierdalają łajzy jebane. Gnij dalej w piwnicy twardzielu.
Przykro mi, że miałeś spaczone dzieciństwo
Muszę Was zasmucić, bo byłem właśnie wychowywany "bezstresowo" - stąd wiem że to się nie sprawdza. Prawda jest taka, że gówniaka trzeba napierdalać za każde, nawet najmniejsze przewinienie, a jak gnój jest już większy (tak od 3. lat, bo wtedy zaczyna już coś rozumieć) to można już napierdalać profilaktycznie - żeby głupoty do łba nie przychodziły.
Chuj mnie obchodzisz ty i twoje pochwały.
Życzę ci skurwielu wszystkiego najgorszego.
Właśnie przez takie ludzkie popluczyny jest na świecie chujowo.
Zdychaj jak najwolniej.
Ja to pochwalam a p*zdowaci tatusiowie niech spadają na drzewo.
Miłego wypoczynku w domu starców za kilkadziesiąt lat
dzieciaki się odwdzięczą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów