Szkoła azjatycka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Raczej latynoska.
Ja to pochwalam a pizdowaci tatusiowie niech spadają na drzewo.
dignogato napisał/a:
Ja to pochwalam a pizdowaci tatusiowie niech spadają na drzewo.
Dobrze że twoi twardzi ojcowie napierdalali cię na zmianę
mygyry napisał/a:
Dobrze że twoi twardzi ojcowie napierdalali cię na zmianę
Ale się z ciebie cipa zrobiła
kurwa zajebana szmata pierdolona
Dziecko mozna bić od okreslonego wieku. Tak by rozumiało za co dostaje kare, np za wkładanie łap do kontaktu, wbieganie na jezdnie pyskowanie.
Cos jak z psem, jak mu przypierdolisz bez powodu to zgłupieje.
Cos jak z psem, jak mu przypierdolisz bez powodu to zgłupieje.
Jebał bym brata na pizde za takie podejście do brata..... W wieku 16 17 lat go kładłem jak przyszedł przyszedł najebany do domu i coś mu nie pasowało dostał lepe o 3 w nocy i poszedł spać a jutro pogadaliśmy.... Jebać takich cwanych co do dzieci skaczą wyskocz do mnie to wyjebie cię przez okno....
Jebać bezstresowe wychowanie. Za darmo na pewno nie dostał. Drugi raz tego nie zrobi, albo dobrze się zastanowi czy zrobić.
Ojciec ma rację, jak nie oduczy go biciem tego głupiego wykrzywiania ust to mu zostanie na zawsze i potem będą go palcami wytykać w szkole i w pracy a tak dostanie kilka lep, popłacze popłacze i mu przejdzie. Ja obgryzałem paznokcie, matka próbowała metody z gorzkim lakierem do paznokci i nie działało, ojciec wypróbował metody z kablem od prodziża i po drugim albo trzecim razie oduczyłem się do końca życia, teraz nawet jak mi się skórka zrobi to lece po nożyczki. Mojej siostry za to nikt nie bił i ma cały zestaw głupich tików twarzy + obgryzanie paznokci i włosów przez co do tej pory sobie chłopaka nie znalazła a w żadnej pracy nie może zagrzać miejsca bo ludzie mają ją za wariatkę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów