📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koteczki na głównej, wrzućcie jeszcze przepis jakiś na dobrego grilla i trochę pozdrowień z Kambodży. A i nie zapomnijcie zmienić nazwy sadistic na 9gag.
Koty są śmieszne.
Chuj tam z sierściuchem, ale Azjatka erste klasse, jebalbym
chuj z kotem ale ta azjatka w tej śliskiej piżamce
Koty są tępe, nadają się tylko dla ludzi którzy lubią się troszczyć o coś co go olewa i do tego się za wszystko mści a jest dobre tylko raz na ruski rok jak się przed nim ugniesz. Jeżeli się spotykasz z dupą lubiącą koty prawie na pewno będziesz mógł ją robić w chuja a nawet bić. Faceci z kotami to natomiast po prostu betamale pizdy, albo udają by zaruchać. Dlatego filmiki z kotami są chujowe, chyba że występują tam jako worki treningowe lub sieroty pod kołami kół samochodu.
roni158, za kumpluj się z dresami w okolicy, też będą tobą gardzić, sępić ze szlugów lub na browca , od czasu do czasu tobie coś lub ciebie uszkodzą i w przeciwieństwu do kotów, masz szanse że cie któryś wyrucha
yebut
Współczuję doświadczeń
Cytat:
za kumpluj się z dresami w okolicy, też będą tobą gardzić, sępić ze szlugów lub na browca , od czasu do czasu tobie coś lub ciebie uszkodzą i w przeciwieństwu do kotów, masz szanse że cie któryś wyrucha
Współczuję doświadczeń
yebut napisał/a:
klamer, hehehe ty też hehehe, problem w tym że nie jestem kobietą
Czyli przyznajesz się do pedalstwa?
ePeeL, W sensie że nie mógłbym ruchać się z facetem ponieważ sam nim jestem, wydawało mi się że na tym forum jest to całkowicie oczywiste...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów