Szybszym biegim! haha ;P
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy ktoś mi może wytlumaczyć, czemu nie podparł się przednim "widelcem"...?
Przez własną głupotę, czy technicznie jest to niemożliwe..?
1:51 - "no i co ty zrobiłeś z tym ciunikiem"
Ona chyba ze wsi jest
Ona chyba ze wsi jest
a wystarczylo wejsc w filcach przed ciągnik i podnieść lekko do góry i cofać powoli
Profesjonalne topienie "ciugnika" w bagnie:)
pezet napisał/a:
Czy ktoś mi może wytlumaczyć, czemu nie podparł się przednim "widelcem"...?
Z tego co widze to raczej konstrukcja nie pozwala na wiekszy kat zgiecia(czy jakos tak) tego ładowacza i chyba jedyne co mozna nim zrobic to polozyc na ziemi ma on waski zakres ruchow i ogranicza sie do jazdy ciagnikiem . Mozliwe ze sie myle. Ale glupota kierowcy to fakt dokonany bo z tego co widac to nagle jak go utopil to przypomnial sobie ze ma naped tez na tylna os
do rizla
operator spokojnie mógł podnieść cały ciągnik na ładowaczu, co do tej tylnej osi to chłop po prostu zapomniał włączyć blokadę mechanizmu różnicowego. ot cała filozofia
operator spokojnie mógł podnieść cały ciągnik na ładowaczu, co do tej tylnej osi to chłop po prostu zapomniał włączyć blokadę mechanizmu różnicowego. ot cała filozofia
Jak najbardziej mógł się podnieść na przednim turze, gdyż siła udźwigu mogła by w znacznym stopniu zmniejszyć zanurzenie przedniej osi, wręcz ją podnieść i ułatwić wyjechanie. A żeby ,,widły,, nie wbiły sie w bagno wystarczyło by podłożyć pod nie parę 2 metrowych desek. Miałem kiedyś podobną sytuacje u sąsiada. Kierowca już chyba za bardzo wytrzeźwiał skoro nie wpadł na taki pomysł;p
... od czego kur.. masz lemiesz - te dźgadła na przedzie, ja pierdu po paru głębszych jeszcze ogarniam, a huj obyś się tam utopił z tą bryndzą jako operator pustaka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów