📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
o jak fajnie - nowa opcja "ignoruj"
icac napisał/a:
Wycięci są świetni
Dopóki się nie naciśnie tego przycisku.
ten filmik łamie regulamin. chyba. nie uzyskał odpowiedniej liczby piw pozwalającej na umieszczenie na stronie głównej. gdzie się ku@##wa moderatorzy? płacą wam za umieszczanie tego dziadostwa na głównej? oj sadistic traci moje uznanie...
Wojewódzki i Figurski znaleźli swoich naśladowców - równie dennych jak oni sami z tymi filmami
zielonyyoo napisał/a:
płacą wam za umieszczanie tego dziadostwa na głównej?
Ty serio pytasz czy po prostu idiotę z siebie robisz?
kurwa mać czemu coś mi co chwila usuwa opcje ignoruj, wszystkie te promowane jebane gówna są chuj warte
Oj tam chłopaki bawią się w Showbiznes i to nagrywają. Ja kiedyś bawiłem się żołnierzykami, ale czasy się zmieniają, a ludzie coraz później dorastają, ot co. Dzięki za wskazanie "ignoruj", przyda się, nie zwróciłem do tej pory uwagi, bo scrollowałem szybciej jak widziałem takie popierdolone posty.
Marian Pudzianowski napisał/a:
Ty serio pytasz czy po prostu idiotę z siebie robisz?
to było pytanie retoryczne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów