Do tego zasłania znaki poziome.
... i wygląda pedalsko.
Po chuj to kurwa w ogóle malowane po ulicach? Po pierwsze nie jestem ekspertem ale się wypowiem - to wpływa negatywnie na przyczepność więc sam ten fakt jest w chuj niebezpieczny... SZCZEGÓLNIE KURWA PRZED SKRZYŻOWANIEM.
... i wygląda pedalsko.
Niekoniecznie. Są specjalne farby antypoślizgowe. Jedynie co, to wkurwia na sam widok.
Po chuj to kurwa w ogóle malowane po ulicach? Po pierwsze nie jestem ekspertem ale się wypowiem - to wpływa negatywnie na przyczepność więc sam ten fakt jest w chuj niebezpieczny... SZCZEGÓLNIE KURWA PRZED SKRZYŻOWANIEM.
... i wygląda pedalsko.
i jeszcze Zapomniałeś dodać że przez to że ta flaga jest na ulicy Twoja stara ostatnio zaczęła puszczać się temu oczywiście winni są tylko geje i lesbijki. jeszcze zapomniałeś że starego koza spierdoliła i stary twój nie mam co ruchać - wina wyłącznie pedałów.
@Halman
ty już jesteś bez zębów bo stary cię ruchał w ryja za dzieciństwa i chujem ci powybijał
@Halman
ty już jesteś bez zębów bo stary cię ruchał w ryja za dzieciństwa i chujem ci powybijał
piszesz jak pedał bo ty jesteś pedał...
Szkoda gadać.tyle razy pedalską tęczę palili że zaczęli ja malować. na asfalcie........ale mądry pan i na to znalazł sposób, brawo dla niego
Kowalski - już połamałeś w sklepie wszystkie kolorowe kredki?
i jeszcze Zapomniałeś dodać że przez to że ta flaga jest na ulicy Twoja stara ostatnio zaczęła puszczać się temu oczywiście winni są tylko geje i lesbijki. jeszcze zapomniałeś że starego koza spierdoliła i stary twój nie mam co ruchać - wina wyłącznie pedałów.
@Halman
Ja pierdole. Co za debil
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów