Na harda raczej za słabe.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Za słabe na sadola
Z serii "Panie, wczoraj tego nie było..."
Jakiś brudas pokroju syfiarza z Polski z poparzoną syrą, co go jakaś Iwonka na sadola wrzucała...
Oby się wdała i żeby dostał sepsy i mu tą szkite ujebali. Nie lubię syfiarzy nie dbających o własne zdrowie...
Jakiś brudas pokroju syfiarza z Polski z poparzoną syrą, co go jakaś Iwonka na sadola wrzucała...
juderaus napisał/a:
Może później coś wrzuci jak już gangrena wjedzie.
Oby się wdała i żeby dostał sepsy i mu tą szkite ujebali. Nie lubię syfiarzy nie dbających o własne zdrowie...
dziekujemy za materiał własny
Baba bez bolca dostaje pierdolca
Jak już to baronessa bez bolca dostaje poerdolca
trochę fuj mi się zrobiło a jestem zahartowany już
Neferette napisał/a:
Mi to wygląda na czyraka, ale pewna nie jestem bo jakość taka sobie. Chociaż jak na wyciągnięcie korzenia w czyraki to coś za łatwo poszlo
Gość przypadkiem nie wyjął rozgniecionej larwy muchy? W niektórych stanach USA można załapać się na takie atrakcje. Zamiast ją po prostu wyciągnąć pęsetą i nie zanieczyszczać rany to rozgniótł w pizdu i możliwe, że zafundował sobie zakażenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów