Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
melina dresiarska gdzie wali się browary za 2zł wina,ćpa,rodzice umarli a synalek przepija zasiłek.nie jestem stronniczy.
nie pierdol, sport uprawiają
hehe kabaret sam bylem swiadkiem takiej sytuacji koleżka mial w komórce lawke no i pilismy z takim starszym pare lat chłopakiem no mozna tez powiedziec ze kolega tylko byl juz grubo najebany i zaczęliśmy rozmawiać o siłowni no i w pewnym momencie rzucił haslo ze on to 80 kilo spokojnie wyciśnie a my w brecht ale dlugo nie myśląc poszlismy do komorki zalozylismy 80 kilo i jak tylko mu sztange puściliśmy to momentalnie jeb w klate kumpel z drugiej strony polozyl sie ze smeichu na ziemi a ja sie smieje ale widze ze chlopak juz sinieje pod ta sztanga i mu mowie no nie smiej sie lap zesz ta sztange z drugiej strony bo sie udusi no i tak zmniejszalismy mu ciezar i udalo mu sie wycisnac dopiero 40 kilo
Hahahahahah ha ha haha aha ha. Wy to jesteście.
hehe kabaret sam bylem swiadkiem takiej sytuacji koleżka mial w komórce lawke no i pilismy z takim starszym pare lat chłopakiem no mozna tez powiedziec ze kolega tylko byl juz grubo najebany i zaczęliśmy rozmawiać o siłowni no i w pewnym momencie rzucił haslo ze on to 80 kilo spokojnie wyciśnie a my w brecht ale dlugo nie myśląc poszlismy do komorki zalozylismy 80 kilo i jak tylko mu sztange puściliśmy to momentalnie jeb w klate kumpel z drugiej strony polozyl sie ze smeichu na ziemi a ja sie smieje ale widze ze chlopak juz sinieje pod ta sztanga i mu mowie no nie smiej sie lap zesz ta sztange z drugiej strony bo sie udusi no i tak zmniejszalismy mu ciezar i udalo mu sie wycisnac dopiero 40 kilo
Spakowany na poniedziałek?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów