zapierdala jak szalony
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co w tym fajnego ja też tak umiem...
nie no dojebal konkretnie ,po huj on sie na taki ciezar porywa jak podnosi go jak kaleka?
Curtis napisał/a:
Mam na siłowni typa co napierdala po 20 minut na każdej maszynie ...
A że sołtys zakupił tylko materac to się nie przemęczacie chłopaki
Widziałem już wiele debilizmów jakie ludzie robią na siłowni, ale to bije wszystko na głowę!
own33333d7 napisał/a:
@up wiosłowanie (ćwiczenie na plecy) to nie tak jak nakurwiasz kajakiem (lewa prawa lewa prawa...) tylko równo, podciągasz sztangę do brzucha/podbrzusza stojąc pochylonym do przodu.
Nie ucz ojca dzieci robić.
Poprostu termin wiosłowanie pasuje do tego co ten koles wyczynia.
on robi fale to taki nowy sposób pakowania ćwiczy wszystkie mięśnie :p
widze pełny profesjonalizm
ta lewa reka to chyba proteza
rockface123 napisał/a:
pewnie zwieracze rozjebane na amen 20 kg sraki poszłooo ale co tu dużo mówić opierdalam się pracy fizycznej nie mam tylko siedzę na dupie i jeżdżę autem
Jesteś kolego trochę ograniczony.. Zastanawiałeś się nad opcją pracy wyłącznie prawą ręką? Podam przykład z mojego dnia codziennego. Rzeźnicy w pewniejszej ręce trzymają nóż, a na drugiej mają metalową rękawicę od barku po samą dłoń, co by się nie pocieli. Ręką z ową rękawicą praktycznie nic nie robią, za to tą z narzędziem nakurwiają jak pojebani. Taka sytuacja powtarzana przez kilkanaście lat może spowodować, że jedna ręka jest znacznie słabsza od drugiej, gościu z filmiku jest łysiejący więc zapewne ma już spore doświadczenie w swoim fachu i uszczerbek na zdrowiu.
Swoją drogą, jakby był biurowym hamburgerem to by nawet tego nie podniósł..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów