📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chciał sobie łeb rozwalić, to mógł kogoś z widowni poprosić, a nie motór niszczyć.
dobrze mu tak
Mam nadzieję, że okulary całe.
No to postawił na gumę...
Jak widzę kogoś na motocyklu bez kasku, to mnie chuj strzela... To tak jakby kurwa suszyć włosy łonowe suszarką, na leżąco, w wannie pełnej wody.
Jak widzę kogoś na motocyklu bez kasku, to mnie chuj strzela... To tak jakby kurwa suszyć włosy łonowe suszarką, na leżąco, w wannie pełnej wody.
Ten typek robił to na motocyklu brata i na zmienionej kierownicy każdemu mogło to się zdarzyć
Ps. widziałem to na Discovery . i nie poniósł żadnych obrażeń ...
Porost napisał/a:
Ten typek robił to na motocyklu brata i na zmienionej kierownicy każdemu mogło to się zdarzyć
Wierzysz w te bajki? Potyliczna część ludzkiej czaszki nie należy wcale do najtwardszych, a zauważ jeszcze z jakim impetem uderza głową o asfalt.
"a zauważ jeszcze z jakim impetem uderza głową o asfalt." no, huk pustoty rozniósł się mi po całym domu.
ehehhehe, akurat trafiliście na jednego z najlepszych zawodników i twórców sceny stunterskiej w USA- Kyle`a Woods`a, więc wszytskie te wasze teksty, przyprawiają mnie o histeryczny śmiech. w każdym sporcie najwięksi profesjonaliści się mylą. a że jeździ bez kasku, cóż, taki ma styl, jego życie, jego sprawa. aha, no i właśnie żadnego kalectwa, złamania kręgosłupa czy czegoś innego co tu wymyślacie nie doznał
znajcy, kurwa jego mac, heheeheheh
a tak żeby nie byc gołosłownym:
colglenn.net/mediac/400_0/media/kyle~woods.jpg
extremestunts.co.uk/sitephotos/kylewithtriumph.jpg
ogólnie kilkuset metrowe no-handery, sprawdźcie sobie w YT pod hasłem Kyle woods stunt
długo bym mógł jeszcze wymieniac. mam tylko prośbę, nie znacie się, to nie pierdolcie głupot. przedobrzył, to przedobrzył, a wy dewocje siejecie
znajcy, kurwa jego mac, heheeheheh
a tak żeby nie byc gołosłownym:
colglenn.net/mediac/400_0/media/kyle~woods.jpg
extremestunts.co.uk/sitephotos/kylewithtriumph.jpg
ogólnie kilkuset metrowe no-handery, sprawdźcie sobie w YT pod hasłem Kyle woods stunt
długo bym mógł jeszcze wymieniac. mam tylko prośbę, nie znacie się, to nie pierdolcie głupot. przedobrzył, to przedobrzył, a wy dewocje siejecie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów