Gieroje Ukraińskie jak widać w doborowej kondycji. Zwarci, przygotowani na odparcie wroga
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polskie Wojsko to co najwyżej przed pociągiem nie wyhamuje i się pan chorąży Andrzej wkurwi, ale ci w 1:15 to rozpierdolili system, jak ruskie
Zostali ci najlepsi reszta przyjechała do Polski czyścić kible.
Armie mają większą niż my, a jeszcze ich dozbrajamy żeby nam upowcy wbili nóż w plecy. Mam nadzieje, że Putin pokaże im ich miejsce w szeregu. Niech zdychają powoli.
Spokojnie, do zabijania cywilów się nadają. Tylko pierwszy się załamał. Wie, że po takim czymś to już tylko pluton egzekucyjny, gdy go zabierano tę świadomość widać wyraźnie.
Andrzej by się wkur...
neseten napisał/a:
Gieroje Ukraińskie jak widać w doborowej kondycji.
Jak spierdalali, to zostawili połowę wyposażenia, które dostali od amerykanów. Teraz nasi, żeby zrobić Ruskim na złość, będą "pożyczać" kasę upowcom. Oczywiście już wiadomo, że upaina nie będzie miała z czego oddać. No chyba, że wyciągną znowu jakąś kasę z UE.
Po oglądnięciu tego zaczynam się zastanawiać- a może rzeczywiście na wschodzie ukrainy nie ma żadnych rosjan, zielonych ludzików czy jak ich tam zwać. Może to ukraińcy sami się powoli wykończają?
Pierdolić Ukrainę, większość ich terytorium należy się Polakom jak psu buda ale ten filmik to czysta propaganda.
Nawet nie odpalam filmiku widzę po miniaturce(przed odtworzeniem) jaka armia.
simoni napisał/a:
Armie mają większą niż my, a jeszcze ich dozbrajamy żeby nam upowcy wbili nóż w plecy. Mam nadzieje, że Putin pokaże im ich miejsce w szeregu. Niech zdychają powoli.
Większe nie znaczy lepsze.
Większość z Nich to typowe mięso armatnie, bez doświadczenia, bez szkoleń, bez kurwa niczego. Sprzęt? Może mają w chuj czołgów, ale to tak jak u Rosjan, większość stary i niezdolny do służby. Nie ma się czym zachwycać. Gdyby kierować się suchymi liczbami to Francja czy Niemcy by byli daleko za Ukrainą, bo Ukraina ma 5x więcej czołgów od tych krajów... Niemcy i Francja po ok 500 zaś Ukraina prawie 3 tysiące. Pogadaj z ludźmi co siedzą w temacie to Ci powiedzą, ze armia ukrainska jest w większej rozsypce niż Nasza.
Ukraina - takie Ruskie, tylko głupsze.
nie brakuje Polaków którzy poddali się ruskiej manipulacji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów