Taki wydech to ja rozumiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
chyba wszystkim świniom pod remizą uginają się nogi a majtki same spadają
I tak najlepszy wydech miała stella, od 30 lat mam wzorki na nodze
Mam taki kubek szał na dzielni, świnie sam rozkładają nogi jak zaparzam herbatę owocową
Dostaję padaczki gdy słyszę taką pracę silnika. Zgaśnie? Nie zgaśnie?
Taki czyli jaki? Z czaszkami oddajacymi czesc szatanowi?
Kto powie jak?
Ekspertem nie jestem, ale widzę to tak gość nałożył na oryginalny wydech dodatkową tuleję którą dogiął na kształt wydechu jest ona dużo grubsza od wydechu, co widać na filmie. Tuleja pomalowana aerografem lub hydrografika i na to farba termochromowa. A że folia, jak i farba nie ma wytrzymałości na ciepło to na pewno gość między tą tuleją nawalił taśmę termoizolacyjną by jego piękne czaszki nie poszły się przysłowiowo jeb... kochać. Dziękuje za uwagę.
Silnik pracuje nierówno, jakby miał padaczkę, ale to przecież modne w chopperach. Te kolanka, to typowy, chujowy i bezsensowny gadżet do chujowego "motocykla".
@up transwestyto, albo tranzystorze, mój ojciec mówił, że mu wczoraj nie równo gałę opierdalałeś. Widać, żal ci dupę ściska, bo ktoś, kto ma pasję, zrobił coś naprawdę zajebistego. A ty siedzisz w korpo za 1800 brutto i nie masz ani czasu, ani pieniędzy, ani umiejętności ani chęci, by zrobić coś podobnego. Ekspert się kurwa znalazł. Pewnie jedyne na czym jeździłeś, to komar albo MZtka. No dobra, kolega dał ci się na Jawce bujnąć. Koleś ma zajebisty motor i zrobił coś, co na prawdę wygląda rewelacyjnie, ale jak zawsze znajdzie się jakiś polak, biedak, cebulak, którego kole w oczy to, że ktoś ma naprawdę zajebistą rzecz. By mieć coś podobnego, nie trzeba milionów, tylko czas i samozaparcie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów