📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest jakies popierdolone, 21 wiek a ci kurwa dalej bez masek. Nie stac te popierdolone kopalnie na maski to lepiej to pozamykac kurwa w pizdu :/
Maski dostają za każdym razem jak schodzą na dół a, że ich nie zakładają...Generalnie ciężka robota. Za żadne pieniądze bym tam nie chciał pracować.
mateusos ale jestes glupi, jak gowno o tym wiesz to nie odzywaj sie wogole maski zawsze przed zjazdem sa rozdawane p3 albo p2 ciezsze roboty sa i lepsze maski ale zazwyczaj sie ich nie nosi tam bo ciezej sie oddycha nobie...
Moj dziadek byl ratownikiem gorniczym. Prosze nie pisz kurwa pierdolek. Wiem cos o tym.
Chuj w dupe kopalni co nie dba o bezpieczenstwo ludzi. Jebany Kutas w DUPE!
Zaraz bedziesz pierdolil ze nie ma innych masek tylko to chujowstwo co im daja.
Chuj w dupe kopalni co nie dba o bezpieczenstwo ludzi. Jebany Kutas w DUPE!
Zaraz bedziesz pierdolil ze nie ma innych masek tylko to chujowstwo co im daja.
no no kazdy najmadrzejszy a nawet nie potrafisz gorniczym poprawnie napisac. Tak najlepsze myslenie to takie iz zamknac wszystkie kopalnie i zaprzestwac wydobycie surowca ktory nam sluzy bardzo dobrze bo taka aktualnie jest nagonka wszedzie wiec takie pelikany jak ty to lykaja wszystko i powtarzaja pozniej tak jak uslyszeli lub przekrecaja troszke a tak na prawde w dupie byli i gowno widzieli sami. No wiesz cos o tym chyba jak juz to twoj BYLY dziadek wiedzial no ale wymadrzaj sie dalej
Nie chce sie z toba przedzierac.
Kopalnie to chuje i tyle. Zrozum to tam nie dba nikt o twoje zycie. Tylko znajomi.
Kopalnie to chuje i tyle. Zrozum to tam nie dba nikt o twoje zycie. Tylko znajomi.
mateusos napisał/a:
Wiem cos o tym.
A ty byłeś kiedyś pod ziemią ? Masek się czepiłeś jak byś miał zapier*alać w 40°C (albo i więcej) i oddychać chu*owym powietrzem przez spoconą maskę to byś wiedział, że jak niepotrzebna i niema pyłu to się ściąga.
mateusos a gdzie ktos dba o twoje zycie. Oni wiedza co ich moze spotkac a tym stwierdzeniem kopalnie to chuje i tyle pokazales ze nie masz argumentow... no mrowki to chuje jak kurwa jakis zjebany 16 latek
jakoś żadnej kobiety tam nie widziałem....
@UP
Pewnie dlatego, że to nie jest praca dla kobiet.
Pewnie dlatego, że to nie jest praca dla kobiet.
czyściej jak na hucie (nie kurwa, to nie żart)
Zlikwidować związki zawodowe, obniżyć pensje pracującym na górze na rzecz poprawy warunków pracy na dole. Można wtedy rozmawiać jak to wszystko z głową zamknąć, pewnie nie szybciej niż za kilkanaście lat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów