jedna z odważnych powiedzieć to na wizji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak zwykle lewusy obracają kota ogonem... skurwiele... i co on pierdoli o jakiejś pandzie? Masakra
Dziennikarze mają w dupie obywateli... to są celebryci.
To jest potrzebny news, brawo.
To jest potrzebny news, brawo.
Ten mówi, że TVN to nie NC+, a w tamtym tygodniu w sporcie cytuję (może nie dokładnie ale sens zawarty) "dzisiaj pokazujeMY mecze ligi mistrzów na platformie NC+ tam w kanale takim i srakim" (chyba n premium)
Tępa cipa, a co koleś który prowadzi program w TVNie ma do połączenia CYFRY+ i platformy N? Za co niby ma kurwa przepraszać? Za jakiego prezesa? Pewnie nawet osobiście się z nim nie widuje, nie mówiąc już o jakimś wpływie na jego decyzje. Jeśli ta babka pracowałaby powiedzmy jako kierowca autobusu to przepraszałaby za podwyżki biletów? No brak logiki zupełny, widać, że kompletnie nie rozumie pewnych mechanizmów i tylko pierdoli swoje żale, bo ją podpuścili tu i tam w mediach na "ten zły ITI". Nie żebym się zgadzał z tym co się stało i ze sposobem w jaki przeprowadzono tą fuzję, ale jeśli ktoś chce szukać winnych, to niech szuka ich tam gdzie oni są...
grot, po pierwsze chcę żebyś wiedział, że uznaję Cię za idiotę, bo mogę. Kobiecie tej chodzi o to, że w mediach jest cicho o takich rzeczach. Bo chodzi tu o prezesa ITI, więc dziennikarze TVNu mają zakaz mówienia o tej sprawie. Dlatego nie słychać o niej w mediach, które wolą pierdolić że jebane bociany nie mają co jeść bo kurwa zastały zimę w Polsce, o poważnych rzeczach się już nie mówi kukiełko. Jedna osoba napisała do Uwagi, żeby zajęli się tą sprawą z nc+, źe to oszustwo itd. to odpisali, że nie zajmują się takimi sprawami. A jeśli chodzi o ten program to po telefonie tej Pani nagle zaczął szwankować im telefon i nie można było się dodzwonić.
I niech kurwa lud krzyczy jak jest źle. A Ty się szaraku ciesz, że możesz oglądać tap madl...
I niech kurwa lud krzyczy jak jest źle. A Ty się szaraku ciesz, że możesz oglądać tap madl...
boże mój dlaczego kurwa robią z nas takich baranów - Galicje takims skurwysynom zrobić
No tak - mieli zjebać ITI za to, że prywatna stacja podnosi ceny i w dodatku zjebać swojego szefa. No logiczne - chuj, że mogę stracić robote, moge ledwo wiązać koniec z końcem ale ważne, że pomogłem tym, którzy nie chcą więcej płacić. Sam sposób działania nc+ jest wkurwiający (sam jestem abonentem c+) ale nikt mnie nie zmusi do podpisania umowy i korzystania z ich usług - czytam list, sprawdzam w necie jakie mam kanały itp. i podejmuję decyzję (nie mam neta - maszeruję do punktu nc+ i wiem wszystko). Wszystkie płacze są śmieszne bo tak samo można zarzucić jakiemuś sprzedawcy, że ten sprzedaje jajka po 10zł a sąsiad po 5zł. Działania na facebooku itp. popieram - ale czego ta Pani od dziennikarzyny z tvn oczekiwała? nc+ w końcu obniży ceny ale ilu jeleni nałapią na wysokie umowy - tylu będą do przodu.
@Wangog - niestety najgorsze jest to, ze to Oni zrywają umowę, ale to Ty na tym tracisz
Jak to dobrze że rok temu rozwiązałem umowę ze złodziejami z ajtiaja. I jeszcze 300zł za rzekome uszkodzenie dekodera chcą a protokół oddania mówi co innego.
Gonić śmierdzieli
Gonić śmierdzieli
a w jaki sposób tracę? Tym, że mecz zobaczę w necie? Ja nie tracę nic, oni mogą stracić znacznie więcej niż moje 60zł miesięcznie
Słowa poprawne, ale jednak skierowane nie tutaj gdzie trzeba. No ale przynamniej wypłynęło na wizję - to już coś.
Wstawka dobra, ale piwa nie dam bo ochujenia dostaję jak widzę ten program.
Wstawka dobra, ale piwa nie dam bo ochujenia dostaję jak widzę ten program.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów