18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
wydziarane lasnecje
haqer • 2012-09-23, 23:53
Warto obejrzeć do końca . Produkcja własna, sesji do kalendarza z wydziaranymi laskami . Cieszy oko :d

na 100% nie było i chuj
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
d................k 2012-09-24, 10:53 2
Filmik chujowy jak nic - a laski po 30tce i brzydkie.

Za to za wrzuty zdjęć należą się piwka!
Zgłoś
Psilocke 2012-09-24, 11:00 1
Wy tak gadu gadu a ja się zastanawiam co to kurwa jest "lasnecja"?
Zgłoś
TheByQ 2012-09-24, 11:07 1
@dback Musisz mieć niezłe kontakty że po tylu warnach i wyzywaniu moda od pedałów nadal masz konto.
Zgłoś
d................k 2012-09-24, 11:37 1
@theByQ
No kurwa
Zgłoś
l................e 2012-09-24, 11:42 4
@2x up: A ile zmienionych (pojebanych) nazw tegoż portalu przewija się przez jego debilne komentarze
haqer, z takimi użytkownikami jak pesanserinusminor najlepiej w dyskusje w ogóle się nie wdawać. Głupiemu nie przetłumaczysz, że nie ma racji
Zgłoś
N................h 2012-09-24, 11:55 1
z tatuażem jak z makijażem - może być ładny i ze smakiem, a może być kiczowaty i zrobiony na odpi@dol. Fajny tatuaż jest fajny.
Zgłoś
dth 2012-09-24, 11:59 1
e tam, dziary tylko na facetach wygladaja dobrze
Zgłoś
3................3 2012-09-24, 12:24 3
Cytat:

Ciało ludzkie jest na tyle doskonałe, że nie trzeba na nim bazgrolić. Wystarczy wziąć się za siebie. Jakiekolwiek dziary są ch*jowe, muzyka pedalska, laski średnie.

Żeby wzmocnić efekt mojej wypowiedzi powtórzę, tatuują się tylko brzydkie, leniwe pojeby

Zgadzam się w 100 %.

haqer, czasem się nie zesraj człowieku,polowa z tych babek jest zrobiona przez fotoszopa,Zresztą chujowe te tatuaże.
Zgłoś
filipsworks 2012-09-24, 12:32 1
haqer napisał/a:

@pesanserinusminor piwo dałem Ci przez przybadek . Jeśli one dla Ciebie są brzydkie , to wracaj do swojego chłopaka . To że płaczesz na widok igły to też nie moja wina . A tatuaż to sztuka . Co do muzyki , trzeba korzystać z tego co dostaniesz i masz na to licencję. I to kwestia gustu, a o gustach się dyskutuje. Żal mi tylko ludzi którzy się ograniczają do jednego stylu. co do "wydziaranych brzydali" :

Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

Nie mam nic przeciwko ładnym tatuażom, ale one są po prostu upierdolone...
A co do tego czy same (z pominięciem dziar) są ładne czy nie... to subiektywne. I subiektywnie - są bardzo przeciętne...
Zgłoś
kalosz90 2012-09-24, 12:34 1
@pesanserinusminor modyfikacje ciała objawem kompleksów, to żeś dojebał.

Jest wiele osób, które dziarą wyrażają swój styl, ewentualnie przynależność do jakiejś kultury. Np. ty wyrażasz swoją przynależność do idiotów swoimi postami, tak inni wyrażają przynależność do np. kultury tatuażem z nazwą jakiegoś zespołu
Zgłoś
Suguru 2012-09-24, 12:38
A ja mam wyjebane na komentarze i czy ktos sie przypierdoli do mnie za to pytanie - co to za utwor? Bo mi sie spodobal.

Znalazlem sam. Zedd feat. Matthew Koma - Spectrum (Last Hit Remix).
Zgłoś
Voltron 2012-09-24, 12:42
dziarałbym brunetke z roza na plecach ;D
Zgłoś
p................r 2012-09-24, 12:54 1
haqer napisał/a:

pesanserinusminor, tak sobie przejrzałem Twoje posty, 2 suchary i jedno gówno o chorobach psychicznych na hardzie i Twoje wypowiedzi pod filmikami i stwierdzam, że wszystko zawsze wiesz najlepiej, nic Ci nie pasuje i udajesz mądrego . Dlatego szkoda mi czasu na dyskusję z Tobą i żegnam Cię ozięble.

BTW
objawami tych wszystkich rzeczy o których mówisz są Twoje komentarze.
Twój rocznik to 1990... mógł bym być Twoim starym.. ale masz psa

Po pierwsze temat na hardzie był o zabiegu chrurgicznym, nie wiem gdzie widziałeś choroby psychiczne, ale rozumiem, że szukasz swoich.

Po drugie przyganiał kocioł garnkowi, trzeba być nieźle niedojebanym, opóźnionym osłem, żeby 90% tematów lądowało na było.pl:

być może dla tego dodałeś w tym temacie rozpaczliwy tekst:

haqer napisał/a:

na 100% nie było i chuj

A i nie mógłbyś być moim ojcem, tępym osłom nie rodzą się mądre dzieci.

Co tatuaży to jesteście bandą syfiarzy, brzydkich śmierdzieli, próbujących się ratować jakimiś fotkami ładnych lasek z dziarami z henny, które zejdą po tygodniu. Szlachta się nie musi znakować. Mój pies ma dziarę na uchu z jakimś numerem kynologicznym, więc stawiam was na równi z nim w hierarchii. Żegnam śmierdzący plebsie.

Ps. nie spinajcie się, i tak leję na was ciepłym moczem
Zgłoś
wrocgirl 2012-09-24, 13:04
Dajecie trolowi zabawę, olać i tyle

Co do filmiku - nice.
Zgłoś
p................0 2012-09-24, 13:51 1
haqer napisał/a:

@pesanserinusminor piwo dałem Ci przez przybadek . Jeśli one dla Ciebie są brzydkie , to wracaj do swojego chłopaka . To że płaczesz na widok igły to też nie moja wina . A tatuaż to sztuka . Co do muzyki , trzeba korzystać z tego co dostaniesz i masz na to licencję. I to kwestia gustu, a o gustach się dyskutuje. Żal mi tylko ludzi którzy się ograniczają do jednego stylu. co do "wydziaranych brzydali" :

jesteś hipokrytą?

pesanserinusminor napisał/a:

Ciało ludzkie jest na tyle doskonałe, że nie trzeba na nim bazgrolić. Wystarczy wziąć się za siebie. Jakiekolwiek dziary są chujowe, muzyka pedalska, laski średnie.

Żeby wzmocnić efekt mojej wypowiedzi powtórzę, tatuują się tylko brzydkie, leniwe pojeby

Też żeś jebnął...

Sam nigdy się nie wytatuuje, bo dla mnie to byłoby szpecenie swojego ciała, ale rozumiem jeśli to komuś się podoba, bo ludzie są różni. Trzeba być nieźle ograniczonym, aby nie rozumieć, że jeden lubi placki, a drugi faworki. I ten post tyczy się was obu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem