Kontynuacja "Pejśie jak mi wymusił"...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba ją pokurwiło
co za kurwa jebana z tego babska, wszystkie rozumy świata z tysiąca chujów wyssała...
ślonzoki tak majo że przeklinajo
Jak bym miał taką pasażerkę w aucie, to waliłbym w psyk crossem kloakę podłą ...
Chuj by mnie strzelił jak by miała ze mną jechać.
A co do Pana policjanta, dobrze że wyjaśnił a nie wciskał mandatu
A co do Pana policjanta, dobrze że wyjaśnił a nie wciskał mandatu
Są remonty na drogach to źle, bo rozkopane.
Nie ma remontów to źle, bo dziury.
Babie nie dogodzisz. Miasto idealnie oznakowane, wszystko widoczne, cud malinka. Nic tylko jeździć, ale moment co robi baba? Pierdoli jak pojebana zamiast patrzeć na znaki...
Babie nie dogodzisz. Miasto idealnie oznakowane, wszystko widoczne, cud malinka. Nic tylko jeździć, ale moment co robi baba? Pierdoli jak pojebana zamiast patrzeć na znaki...
Cieszyn, moje miasto takie piękne.
Co do wypowiedzi "Choroba" to z tego co mi wiadomo to mają tam umowy bezterminowe i kurwy rozkopują co chwile coś i nic nie robią prawie, więc żeby przejechać z jednej ulicy na drugą musisz pół miasta objechać :/
Co do wypowiedzi "Choroba" to z tego co mi wiadomo to mają tam umowy bezterminowe i kurwy rozkopują co chwile coś i nic nie robią prawie, więc żeby przejechać z jednej ulicy na drugą musisz pół miasta objechać :/
nie dosc ze im sie udalo bo policjant a nie pies im sie trafil to jeszcze napierdala cala droge
Choroba napisał/a:
Są remonty na drogach to źle, bo rozkopane.
W filmie niejest to wyjaśnione a i pewnie nie jesteś z okolic Cieszyna to wyjaśnie.
Remont kanalizacji trwa od 4 lat i nie mogą go skończyć. Całe centrum jest rozkopane non stop. Niektóre ulice w ciągu 3 lat były 4 razy rozkopywane i naprawiane przez błędy budowlańców. Wszyscy są wku**ieni i nic nie zapowiada zmiany tego stanu rzeczy. Tak jak Azog napisał.
A co do pasażerki to
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów