📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurna ale głupia...
Flodzia napisał/a:
Halman, ten sam Halman...
Miałaś sen, budzisz się rano bardzo "tam" mokra, wchodzisz na sadistica a tutaj też Halman...
Halman napisał/a:
Miałaś sen, budzisz się rano bardzo "tam" mokra, wchodzisz na sadistica a tutaj też ...
Dobrze mieć marzenia, ale wróć chłopie na ziemię i pozostań przy wrzucaniu tematów.
URAGE, Pamiętam cię, kilka lat temu sapałeś do mnie konkretnie, co to się stało w międzyczasie? jaja ci amputowali?
Halman napisał/a:
, Pamiętam cię, kilka lat temu sapałeś do mnie konkretnie, co to się stało w międzyczasie? jaja ci amputowali?
Szkoda mi tracić czas i chęci na internetowych 'napinaczy' twojego pokroju. Nazywaj to jak chcesz, ja trochę dorosłem - a ty, no cóż. Trwaj przy swoim lub posłuchaj dobrej rady i ogarnij się w końcu. Mimo wszystko doceniam twój wkład w sadola, ale i tylko tyle.
I nosek złamany.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów