Typowe kacapskie żarty. Ma szczęście, że kręgosłupem nie zajebał w dechę, bo by koledzy inwalidę z niego zrobili.
Ja myślę, że raczej nic by nie zrobili...
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Czemu Rusek pierdoli allahu akbar?
Bo za parę dekad Rosja będzie krajem muzułmańskim, nawet może szybciej niż UE...
polska-zbrojna.pl/home/articleshow/23565?t=Islam-pod-Kremlem
Rosja jest doskonałym przykładem, dlaczego nie można przesadnie walczyć z rodzimą wiarą (jak to robili za socjalizmu, teraz im się to czkawką odbija)
w 30 sekund po zorientowaniu się kolega lądowałby na ulicy za wyrwanym oknem. bez uśmiechu. w knajpie, w kuchni, pracowałem na smażalnicy. dowcipas wrzucił mi garść kostek lodu do oleju. do dzisiaj ma problemy z pruszaniem lewą ręką. 9 calowy nożyk, cały się wbił w jego bark... z 7 metrów.
9 calowy nóż to ok 23 cm ostrza. Żeby wbić takie coś z 7 metrów musiałbyś rzucić nożem do filetowania (tylko ten jest super cienki, ale skąd ćwok na smażalnicy ma nóż do filetowania), albo mieć siłę rzutu jak oszczepnik. Wypierdalaj smażyć frytki do Mc i naucz się interpunkcji.
9 calowy nóż to ok 23 cm ostrza. Żeby wbić takie coś z 7 metrów musiałbyś rzucić nożem do filetowania (tylko ten jest super cienki, ale skąd ćwok na smażalnicy ma nóż do filetowania), albo mieć siłę rzutu jak oszczepnik. Wypierdalaj smażyć frytki do Mc i naucz się interpunkcji.
sam sie nie wypowiadaj jak sie nie znasz, dobrze rzucony nóż wbija sie w drewno dużo głebiej niż przy uderzeniu, jesli umiesz skutecznie, podkreslam skutecznie, nie jak cegłówką, rzucic nożem to z 7 metrów można przefiletować człowieka, jedyna kwestia jest masa samego noża, od 250-300g w górę wchodzi jak w masło
w 30 sekund po zorientowaniu się kolega lądowałby na ulicy za wyrwanym oknem. bez uśmiechu. w knajpie, w kuchni, pracowałem na smażalnicy. dowcipas wrzucił mi garść kostek lodu do oleju. do dzisiaj ma problemy z pruszaniem lewą ręką. 9 calowy nożyk, cały się wbił w jego bark... z 7 metrów.
Wstawaj lamusie, zesrałeś się.......
w 30 sekund po zorientowaniu się kolega lądowałby na ulicy za wyrwanym oknem. bez uśmiechu. w knajpie, w kuchni, pracowałem na smażalnicy. dowc**as wrzucił mi garść kostek lodu do oleju. do dzisiaj ma problemy z pruszaniem lewą ręką. 9 calowy nożyk, cały się wbił w jego bark... z 7 metrów.
Straszysz nas tutaj czy się chwalisz? Bo brzmisz jak psychopata.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów