Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jaczuro napisał/a:
napisze krótko:
Szamałbym
ale żeby od razu balon ?

Ja p🤬le, przejechał to mógł przynajmniej wypatroszyć i zabrać mięcho, a tak to się zwierzak marnuje.
Tak się śmiejecie, jak wczoraj wpadliśmy na pomysł, żeby nad jeziorko pojechać o 22 i 3 takie przebiegły przed maską to pół paczki fajek spaliłem po zatrzymaniu samochodu

Bo zwierze leży sztywno już od jakiegoś czasu w słońcu, a gościu robi zdjęcia zamiast podcinać gardło, spuszczać krew jak jeszcze można i obcinać skórę przy łopatkach zanim się mięso odparzy, a na samym zwierzaku jest już kilka much
.

haha mój dziadek cos takiego "upolował" przy drodze 2 tyg temu
zabrał do bagażnika, bagażnik nie doprany do tej pory z krwi. Ale zjadł sam bo nikt nie chciał.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie