Taka karma.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Taka karma.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cóż tu można dodać...
Ale z drugiej strony... Co za debil zamontował tę taśmę 3 metry nad ziemią? Przecież przeciętny ludź patrzy pod nogi, a nie do góry.
Już pomijając kwestię, że kierowca tej taśmy w lusterku raczej nie miał prawa zobaczyć, właśnie przez jej wysokość.
Już pomijając kwestię, że kierowca tej taśmy w lusterku raczej nie miał prawa zobaczyć, właśnie przez jej wysokość.
Niedawno pisałem o tych jebanych taśmach odgradzajacych to wszyscy pisali, że jak baba wlazła pod taśmę i dostała lodem w czerep to jej wina. No to właśnie oglądacie idealny przykład dlaczego tam powinny być co najmniej barierki. Zwał śniegu właśnie zerwał tą taśmę, wiec teraz można łazić bo nic w poprzek już nie wisi. A tu chuj. Ekipa na dachu nadal odśnieża i nie ma pojęcia że ich zajebista zapora już nie dziala i zaraz komuś na łeb coś się spierdoli.
Kacapska karma.
Mocne w chuj... ja pierdole jakie rzeczy na swiecie sie dzieją... Masakra, spokojnie moszna na harda.. No kurwa Pilsudski w grobie sie przewraca... masakra... ide do szafy... wyjde jak sie otrzasne, wezme kielbase z piersi kurczaka, bo jak 2 wezme to po 14 pln z hakiem za kilogram i 5l wody- wszystko z biedry, o i musztarde sarepską... biore do szafy i nie wychodze, pewnie do swiąt... masakra... ja pierdole... ide juz ide ... do szafy wlaze i nie wychodze... masakra
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów