Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Ciekawe gdzie patrzył i o czym myślał kierowca ciężarówki
Przejdź się kiedyś ciężarówką, to się przekonasz.
Kierowca jest w sytuacji słonia, który chce zobaczyć co mu wlazło do dupy.
Przejdź się kiedyś ciężarówką, to się przekonasz.
Kierowca jest w sytuacji słonia, który chce zobaczyć co mu wlazło do dupy.
Wydaje mi się, że ta ciężarówka powinna mieć lusterko, w którym dobrze widać co dzieje się bezpośrednio przed kabiną.
Szkoda, że film nie zaczyna się nieco wcześniej, bo nie wiadomo ile czasu leżą na tej drodze.
Wydaje mi się, że ta ciężarówka powinna mieć lusterko, w którym dobrze widać co dzieje się bezpośrednio przed kabiną.
Szkoda, że film nie zaczyna się nieco wcześniej, bo nie wiadomo ile czasu leżą na tej drodze.
Chuja leżeli wcześniej, pchali się kiblem bo myśleli podobnie do ciebie. Kiblarz widząc autobus przytulił się do ciężarówki, która właśnie ruszała. Dalej to już pociągnęło
Lustro czołowe i boczne kabiny są wypukłe, mocno oddalające. Widzisz w nich półtora metra a obraz przy ruszeniu "zapierdala"... Spojrzysz w nie na chwilę, to zobaczysz czy idiota nie stoi przy aucie, jeśli jest w ruchu to się wpierdoli dlatego, że kierowca włączając się do ruchu np: wjeżdżając na rondo czy główna drogę bardziej się skupia na tym czy nikt nie zapierdala i zdąży "wepchnąć" kilkanaście metrów, by nie wymusić... Wyobraźcie sobie głąby: dojeżdżasz do ronda, natężenie ruchu duże, z lewej zapierdala sznur aut, dalej trochę przerwy chcesz ruszyć i chuj bo idzie po prawej święta krowa przed kabiną, która nie poczeka bo przecież stoisz na pasach gdyż je upierdolili bezpośrednio przed "okrąglakiem". Przyglądasz się w lusterka czy idioty nie ma, no ok nie ma... Wjeżdżasz na rondo i ci trąbi chuj z lewej bo wpadł na rondo 50km/h i ma pierwszeństwo. Zawsze wychodzę z założenia by ciągnik przeszedł bo chujowi łeb utnie jak się taki wpierdoli się pod naczepę... Więc powiem wam tak: Jeżdżę od maleńkości, byłem wszędzie i przejebałem ponad milion kilometrów (bezkolizyjnie) a mimo to nadal w takich sytuacjach nie umiem patrzeć w lewo, żeby nie wymusić zapierdalajacemu oraz jednocześnie w prawo na lustra by upewnić się czy pieszego nie ma.
Chuja leżeli wcześniej, pchali się kiblem bo myśleli podobnie do ciebie. Kiblarz widząc autobus przytulił się do ciężarówki, która właśnie ruszała. Dalej to już pociągnęło
Lustro czołowe i boczne kabiny są wypukłe, mocno oddalające. Widzisz w nich półtora metra a obraz przy ruszeniu "zapierdala"... Spojrzysz w nie na chwilę, to zobaczysz czy idiota nie stoi przy aucie, jeśli jest w ruchu to się wpierdoli dlatego, że kierowca włączając się do ruchu np: wjeżdżając na rondo czy główna drogę bardziej się skupia na tym czy nikt nie zapierdala i zdąży "wepchnąć" kilkanaście metrów, by nie wymusić... Wyobraźcie sobie głąby: dojeżdżasz do ronda, natężenie ruchu duże, z lewej zapierdala sznur aut, dalej trochę przerwy chcesz ruszyć i chuj bo idzie po prawej święta krowa przed kabiną, która nie poczeka bo przecież stoisz na pasach gdyż je upierdolili bezpośrednio przed "okrąglakiem". Przyglądasz się w lusterka czy idioty nie ma, no ok nie ma... Wjeżdżasz na rondo i ci trąbi chuj z lewej bo wpadł na rondo 50km/h i ma pierwszeństwo. Zawsze wychodzę z założenia by ciągnik przeszedł bo chujowi łeb utnie jak się taki wpierdoli się pod naczepę... Więc powiem wam tak: Jeżdżę od maleńkości, byłem wszędzie i przejebałem ponad milion kilometrów (bezkolizyjnie) a mimo to nadal w takich sytuacjach nie umiem patrzeć w lewo, żeby nie wymusić zapierdalajacemu oraz jednocześnie w prawo na lustra by upewnić się czy pieszego nie ma.
Ja to rozumiem w pełni. Po prostu po filmie nie widać jak to się dokładnie wydarzyło. Założyłem, że leżeli na jezdni dłuższą chwilę i kierowca po prostu po nich przejechał
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów