Jak wyjeżdża się z firmowego parkingu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
wyjebałbym w Yariske od razu, kto tak kurwa parkuje?!
A wystarczyłoby zadzwonić do Maćka i Sergiusza, żeby pedały odjechały...
- Yoda
@ jednoręki-ujeżdżacz, nie pamiętam dokładnie kraju, ale chyba we Włoszech jest tak, że ludzie zostawiają zaparkowane auta na luzie, dzięki czemu zamiast "wciskać się na żyletki" możesz delikatnie pchnąć auto
Tak jest we Francji.
Kobiety wyjeżdżają tak nawet i z pustego parkingu
Mógł kopnąć w koło yarisa, alarm by się załączył w moment właściciel by przyleciał i by odjechał. byłoby szybciej i taniej niż tak.
Chyba jak jesteś kobietą..
kulad8 napisał/a:
sprzęgło spalone
Chyba jak jesteś kobietą..
Baba by stamtąd rowerem nie wyjechała.
szybkiebuty* napisał/a:
@ jednoręki-ujeżdżacz, nie pamiętam dokładnie kraju, ale chyba we Włoszech jest tak, że ludzie zostawiają zaparkowane auta na luzie, dzięki czemu zamiast "wciskać się na żyletki" możesz delikatnie pchnąć auto
W Tunezji też się z tym spotkałem na parkingach miejskich. Jak wjeżdżasz na taki parking to idzie z Tobą pan parkingowy i popycha Ci samochody, żeby zwiększyć szczelinę parkingową.
profesjonalna robota, daje piwo
co w tym niezwykłego? prócz buractwa parkujących obok raczej niewiele... zabieram piwo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów