Jak wyjeżdża się z firmowego parkingu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Taki chuj jak Batorego komin... Nie będę tego oglądał.
@ jednoręki-ujeżdżacz, nie pamiętam dokładnie kraju, ale chyba we Włoszech jest tak, że ludzie zostawiają zaparkowane auta na luzie, dzięki czemu zamiast "wciskać się na żyletki" możesz delikatnie pchnąć auto
Kurwa, Tarpan mi się marzy. Jak kiedyś nie lupię wódki po południu to zaoszczędzoną kasę zainwestuję w Tarpana i będę napierdalał bez litości we wszystkie auta debili.
I napierdalał, napierdalał, napierdalał...
Jakbym miał taką nubire to bym nakurwił tak, żeby naczepa się przesunęła, nie mówiąc o Yarisie , Lanosie, Fabii, Golfie i tym co tam jeszcze zastawiło debilnie..
Kurwa, Tarpan mi się marzy. Jak kiedyś nie lupię wódki po południu to zaoszczędzoną kasę zainwestuję w Tarpana i będę napierdalał bez litości we wszystkie auta debili.
I napierdalał, napierdalał, napierdalał...
szybkiebuty* napisał/a:
@ jednoręki-ujeżdżacz, nie pamiętam dokładnie kraju, ale chyba we Włoszech jest tak, że ludzie zostawiają zaparkowane auta na luzie, dzięki czemu zamiast "wciskać się na żyletki" możesz delikatnie pchnąć auto
we Francji, dlatego takie obstrupiałe te auta mają. A rankiem szukasz swojego samochodu kilometr od miejsca, w którym go zostawiłeś wieczorem
sprzęgło spalone
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów