Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Jesse.Pinkman 2023-11-30, 16:14 9
Necrunio jak wrzuci materiał to nie ma chuja we wsi. Piwko zimne leci i do ulubionych, wincyj Necro, wincyj takich wstawek
Zgłoś
PsychoAntysyjonista 2023-11-30, 16:18 2
Nie dość że naćpany to jeszcze mudzin.
Niektórzy to serio mają pod górkę w życiu.
Zgłoś
BambiPMT 2023-11-30, 16:20 61
To niggerspaniel.
Zgłoś
żmij 2023-11-30, 16:42 3
Jebany negromanta...

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
samspadaj 2023-11-30, 16:50 5
Jesse.Pinkman napisał/a:

Necrunio jak wrzuci materiał to nie ma chuja we wsi. Piwko zimne leci i do ulubionych, wincyj Necro, wincyj takich wstawek

jaka żałosna próba szukania frajera do wrzucania filmów za miłe słówka. 1,5 miliona deklarowanych użytkowników i takie sztuczki.

pobudka, to nie 2005 rok.
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2023-11-30, 16:52 9
samspadaj napisał/a:

jaka żałosna próba szukania frajera do wrzucania filmów za miłe słówka. 1,5 miliona deklarowanych użytkowników i takie sztuczki.
pobudka, to nie 2005 rok.

Ty lepiej powiedz gościu czego żeś się naćpał bo ni chuja nie rozumiem o chuj ci chodzi
Zgłoś
samspadaj 2023-11-30, 16:55 3
Jesse.Pinkman napisał/a:

Ty lepiej powiedz gościu czego żeś się naćpał bo ni chuja nie rozumiem o chuj ci chodzi

pisz sobie co tam chcesz ^^
Zgłoś
antisol123 2023-11-30, 17:36
Sztachetą w łeb, a z kanta.
Zgłoś
pazuzu 2023-11-30, 17:52 4
Szatan go opętał

Zgłoś
croyna 2023-11-30, 17:56 5
chuj wie, może końcowe stadia wścieklizny
Zgłoś
BundyR 2023-11-30, 18:04 30
Według mnie spełnia kryterium odstrzału:
1. Jest zbyt blisko
2. Przejawia agresję
3. Zachowuje się nieracjonalnie

Żartuję, wystarczy, że jest czarny
Zgłoś
Sztruks 2023-11-30, 18:24 5
Otwórzcie oczy co się dzieje na świecie! Agenda 2030 nadchodzi WIELKIMI krokami a będzie to agenda lucyfera! Bóg istnieje! Diabeł chce przejąć jak najwiecej dusz! Módlcie się bo żyjemy w czasach ostatecznych!
Zgłoś
BassaBoss 2023-11-30, 18:37 2
croyna napisał/a:

chuj wie, może końcowe stadia wścieklizny

Też tak myślę xd
Zgłoś
hitmeme 2023-11-30, 18:48 3
To na pewno nie po szyszkach. Wiem bo próbowałem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów