18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Wyjście
~_Yarko_ • 2020-07-01, 22:44
Ach ten pośpiech ...

ukryta treść

Czy w końcówce filmu facet sprawdza czy z drugiej strony rozbita szyba wygląda tak samo?
Zgłoś
Sajlenthill 2020-07-01, 23:34
Sprawdza czy z jedej strony jest zbita.
Zgłoś
Borys 2020-07-02, 0:23
Byc moze jest podwójna.
Zgłoś
IOI 2020-07-02, 8:02
dlatego na szklanych drzwiach/scianach daje sie jakies naklejki, jakby sobie baba cos zrobila to pewnie by w sadzie jeszcze wygrala odszkodowanie
Zgłoś
Muczaczo11 2020-07-02, 9:59 1
Sprawdza czy jest rozbita z drugiej strony bo jest rudy.
Zgłoś
DjRomek 2020-07-02, 10:59
to powinna być reklama płynu do mycia szyb
Zgłoś
dyhayne 2020-07-02, 11:23 2
A na moje, nie wszyscy są takimi debilami jak sądzicie. Zrobiłbym dokładnie to samo, chociażby aby sprawdzić czy nie ma odłamków szkła, miejsce publiczne dzieciaki biegają. Lepiej sprawdzić. No ale wiadomo na sadolu same wybitne jednostki...
Zgłoś
Budrys2000 2020-07-02, 11:25 1
dyhayne napisał/a:

No ale wiadomo na sadolu same wybitne jednostki...

Nie przesadzaj, jest tu kilku debili
Zgłoś
maderfakermen 2020-07-02, 11:46
sam kiedyś przyjebałem w szybę i padłem na kilka sekund. ochroniarze jak przewinęli film to mało się nie zesrali ze śmiechu. jako, że mój ojciec był behapowcem to u siebie kazał postawić wielkie donice z kwiatami, a na drzwiach nakleić wielkie nalepki, bo się ludzie regularnie o nie rozbijali
Zgłoś
rzwawiec 2020-07-02, 22:57
dlatego się nakleja takie ptaki?
Zgłoś
kokos_123 2020-07-03, 20:06
Taka duża szyba nie ze szkła hartowanego? Na kogo oni te śmiertelne pułapki zastawiają?

:oneko:
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów