18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
N................y 2017-03-29, 20:37 15
Ale chwyt to ma, widać że nieraz jechała na dwie poręcze
Zgłoś
cinek-80 2017-03-29, 20:47 4
Zgłoś
donkapusta 2017-03-29, 21:02 1
Najważniejsze, że torebka na miejscu na ramieniu, nie ubrudzona czy podarta. Elegancja niezależnie od okoliczności.
Zgłoś
bodzio204 2017-03-29, 21:20
Cycki przeszlifowane
Zgłoś
cerber14 2017-03-29, 21:36 3
Dziwne, że się nie wyrywała, gdy chcieli jej pomóc wstać, bo przecież nie jest łatwa.
Zgłoś
doopa 2017-03-29, 22:13 1
ogólnie baby to kaleki ;p
Zgłoś
mygyry 2017-03-29, 22:54
Obudzi się rano i powie "kurwa od tego tańczenia mnie wszystko napierdala"
Zgłoś
tranzystor 2017-03-29, 23:44 1
Jej stopy spotkały się po dłuższej chwili, stąd ten brak koordynacji ruchowej.
Zgłoś
waloos 2017-03-29, 23:44 2
ja rozumiem dobrą zabawę, kluby, muzykę, taniec ale niech mi ktoś wytłumaczy co jest fajnego w upijaniu się odcięcia?
Ogarnę jeszcze facetów, bo jeden drugiemu chciał pokazać ile potrafi wypić, ale kobiety?

Zdarzało się zaliczyć imprezę ze zgonem, ale z perspektywy czasu to były jedne z gorszych imprez w życiu. Nie dość, że się połowy nie pamięta, najczęściej się rzyga, obije się człowiek, w jakimś stopniu upodli, dzień następny jest wyjęty z życia - a można wypić trochę mniej, pamiętać wszystko, dobrze się wybawić, a nastepnego dnia czuć tylko lekkie pragnienie.
Zgłoś
P................m 2017-03-30, 1:29 4
@waloos
Pójdźmy krok dalej - jaki jest w ogóle sens picia? Albo wychodzenia z domu? Nie lepiej spokojnie, przed TV sobie usiąść, obejrzeć co się na świecie dzieje, pójść spać wcześnie i następnego dnia z rana ogródek przepielić/mieszkanie posprzątać?

Jeden lubi pomarańcze a drugi jak mu nogi śmierdzą bezsensowne dywagacje.
Zgłoś
fantastico 2017-03-30, 1:55 1
Ja wiem czemu, bo była pijana!
Zgłoś
avalanch 2017-03-30, 7:04
TO nie jest od tańczenia tyko od dupczenia
Zgłoś
BigCohones 2017-03-30, 8:38
Orzeł wylądował.... powtarzam Orzeł wylądował..... bez odbioru....
Zgłoś
waloos 2017-03-30, 12:25
Prosiłem napisał/a:

@waloos
Pójdźmy krok dalej - jaki jest w ogóle sens picia? Albo wychodzenia z domu? Nie lepiej spokojnie, przed TV sobie usiąść, obejrzeć co się na świecie dzieje, pójść spać wcześnie i następnego dnia z rana ogródek przepielić/mieszkanie posprzątać?

Jeden lubi pomarańcze a drugi jak mu nogi śmierdzą bezsensowne dywagacje.

ale ja nie mówię, żeby w ogóle nie pić. Mówię o sytuacji w której nie możesz chodzić, albo zaliczasz zgona. Można przecież kulturalnie wypić ile trzeba, mieć dobry humor, wszystko pamiętać, być bardziej otwartym na ludzi itp. Powiedz mi co jest lepszego w wypiciu następnych kilku drinków będąc w wyżej opisanym stanie?
Jaka jest korzyść z doprowadzenia się do zgonu. Jak mi przedstawisz logiczne argumenty, to Ci przyznam rację.

Bo jak dla mnie to osoba która świadomie doprowadza się do takiego stanu, od żula z pod sklepu różni się tylko tym, że ma pieniądze. Póki co. Bo różnie może skończyć. Mnie to pachnie zwykłym alkoholizmem. Można się dobrze zrobić zachowując przy tym umiar i nie kończąc imprezy przybitym gwoździem lub obrzyganym kiblem. To odróżnia tych którzy pić umieją od mentalnych chłystków.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem