18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
janlew 2018-02-16, 13:04 2
Niech się pedał w rurkach nauczy ubierać swoją czerwoną apaszkę w kącie z innymi cipami, a nie stoi na środku i się gapi na ludzi. A potem, "ale za co", "dla czego". Jak nie umiesz pojąć że pedalskie ciotki są wkuwające, mimo że wszyscy dają ci to do zrozumienia, to się chociaż gdzieś schowaj barani łbie.
Zgłoś
garota 2018-02-16, 13:27 69
@up

Debilem trzeba być żeby tak rozumować. Rurkowca to kopiesz w dupę i go ośmieszasz a nie narażasz jego na śmierć a siebie na więzienie. Jeszcze bardziej ludzi wkurwiają skurwysyny które wypłacają z partyzanta jakiemuś lamuskowi od t ak. A najlepsze że później siedzi taki kozak na komendzie i płacze że "ale za co", "dlaczego ja nic nie pamiętam nikogo nie biłem". Co za zlamusiałe pokraki biją piczki z partyzanta i uciekają . Zera!
Zgłoś
mondry8 2018-02-16, 13:30
Tak .pewnie go wkurwiał przez cała imprezę to mu na koniec przypierdolił.
Zgłoś
Wiewór 2018-02-16, 13:42 21
Jebnął bezbronnego gościa z niemca w ryj i poszedł dumny z siebie jakim jest samcem alfa...
Ciekawe czy taki samiec alfa jakby sam dostał z niemca w świński ryj czy sam by ustał na nogach?
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2018-02-16, 15:45 21
janlew napisał/a:

a nie stoi na środku i się gapi na ludzi. A potem, "ale za co", "dla czego".

Testo miał rację...

Cytat:

W normalnym, cywilizowanym kraju jak się popatrzysz na kogoś i będziesz się na niego tak długo patrzył, aż on zauważy, że się na niego patrzysz, to albo się do ciebie ten człowiek uśmiechnie albo podejdzie uśmiechnięty i się spyta:

- "czy my się przypadkiem nie znamy?"

A w Polsce? Ja pierdole... W Polsce jak w lesie, kurwa. Nie, w polsce jak w chlewie obsranym gównem, kurwa. Spojrzysz się na polaka-robaka, to jak zauważy, że się na niego patrzysz to, kurwa albo podejdzie i ci wpierdoli albo się spyta:

"- co kurwa, chcesz wpierdol kurwa? Patrzysz się na mnie na polaka-robaka. Wiesz kim ja jestem, kurwa? Nie mam pracy kurwa albo pracuje za trzy tysiące złotych. Jestem kurwa kimś. Jestem kimś!"

a poza tym sucker punche są poniżej godności normalnego człowieka. Tylko debil pochwala takie zachowanie. Nawet na jakimś pedziuchu czy tranzystorze.
Zgłoś
mazga50 2018-02-16, 16:55 1
Uczulenie na podałów. Wersja rosyjska.
Zgłoś
bloodwar 2018-02-16, 17:12
Przyjebanie człowiekowi z partyzanta jest poniżej godności. Podkreślam: człowiekowi
Zgłoś
Essent 2018-02-16, 17:16
Trzeci raz oglądam,podoba mi się ta partyzantka ruskiego
Zgłoś
bodzio9391 2018-02-16, 17:23 1
jakieś informacje czy przyczajony tygrys przeżył i jaki jest status moka moka
Zgłoś
kokos1993 2018-02-16, 19:19
Jakieś źródło albo co? Tyle pytań tak mało odpowiedzi.
Zgłoś
edek.bajzel 2018-02-16, 19:35
upy, sracie się nie wiem po co, bo kacapa mniej
ja tam się cieszę
Zgłoś
pekka satan 2018-02-16, 21:23
Menager klubu pewnie powiedział mediom: "Ochrona klubu zachowała się profesjonalnie, dbała o bezpieczeństwo gości, podłoga po rurkowcu została umyta starannie, truchło wyniesione na chodnik, goście mogli nadal bezpiecznie atakować kolejne pizdy w rurkach".

Za rurki należało się, ale ciekawe, czy rzeczywiście to było zamierzone, czy coś w stylu, że jak pomyślisz o tym jak kwaśna jest cytryna to wydziela się ślina. Przechodził obok rurek, to mu ręka poleciała... Odruch
Zgłoś
nabukadnezar 2018-02-16, 22:46 2
Co za kurwa bez honoru, rozumiem kulturalną wymianę ciosów, takie coś zasługuje na potępienie. Jakby to zrobił mój kolega to sam wyjebałbym mu za przyniesiony mi wstyd.
Zgłoś
r061071 2018-02-16, 23:19
up czytasz komentarze posrancom to sie podoba /dopoki im samym ktos tak nie przypierdoli
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem