Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Debilem trzeba być żeby tak rozumować. Rurkowca to kopiesz w dupę i go ośmieszasz a nie narażasz jego na śmierć a siebie na więzienie. Jeszcze bardziej ludzi wkurwiają skurwysyny które wypłacają z partyzanta jakiemuś lamuskowi od t ak. A najlepsze że później siedzi taki kozak na komendzie i płacze że "ale za co", "dlaczego ja nic nie pamiętam nikogo nie biłem". Co za zlamusiałe pokraki biją piczki z partyzanta i uciekają . Zera!
Ciekawe czy taki samiec alfa jakby sam dostał z niemca w świński ryj czy sam by ustał na nogach?
a nie stoi na środku i się gapi na ludzi. A potem, "ale za co", "dla czego".
Testo miał rację...
W normalnym, cywilizowanym kraju jak się popatrzysz na kogoś i będziesz się na niego tak długo patrzył, aż on zauważy, że się na niego patrzysz, to albo się do ciebie ten człowiek uśmiechnie albo podejdzie uśmiechnięty i się spyta:
- "czy my się przypadkiem nie znamy?"
A w Polsce? Ja pierdole... W Polsce jak w lesie, kurwa. Nie, w polsce jak w chlewie obsranym gównem, kurwa. Spojrzysz się na polaka-robaka, to jak zauważy, że się na niego patrzysz to, kurwa albo podejdzie i ci wpierdoli albo się spyta:
"- co kurwa, chcesz wpierdol kurwa? Patrzysz się na mnie na polaka-robaka. Wiesz kim ja jestem, kurwa? Nie mam pracy kurwa albo pracuje za trzy tysiące złotych. Jestem kurwa kimś. Jestem kimś!"
a poza tym sucker punche są poniżej godności normalnego człowieka. Tylko debil pochwala takie zachowanie. Nawet na jakimś pedziuchu czy tranzystorze.
ja tam się cieszę
Za rurki należało się, ale ciekawe, czy rzeczywiście to było zamierzone, czy coś w stylu, że jak pomyślisz o tym jak kwaśna jest cytryna to wydziela się ślina. Przechodził obok rurek, to mu ręka poleciała... Odruch
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów