18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Z info w skrócie: Ten ciapaty nielegalny imigrant zarobkowy, który przypłynął na pontonie z afryki do włoch i potem przejechał pół europy aby dostać darmowy socjal napadł na 2 policjantów (technicznie na policjanta i jeszcze bardziej bezużyteczną policjantkę), wyrwał im batona, spuścił im wpierdol tym batonem a potem rozpierdalał radiowóz podczas gdy te dwie pizdy czekały na wsparcie i nic nie mogły zrobić "ponieważ nie stanowił już bezpośredniego zagrożenia" dla nikogo...

To od siebie dodam: jakby był biały to już by połamany na dołku leżał i oskarżony o nacjonalizm, razism, antyzemistzm i homofobię.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Kriski 2023-04-28, 15:32 12
Bzdury piszesz albo cytujesz: "ciapaty nielegalny imigrant zarobkowy" toż to oksymoron, jak ładna niemka.

Urząd spóźnił się jeden dzień z wypłatą zasiłku i beżowy się zirytował.
Zgłoś
Json 2023-04-28, 15:46 6
I bardzo kurwa dobrze, przy okazji co ten łysy zjeb miał na głowie? To tatuaż czy mu tak wykurwil pałką

sens w bezsensie jest jedynym balansem
Zgłoś
~Velture 2023-04-28, 15:48 15
Json napisał/a:

I bardzo kurwa dobrze, przy okazji co ten łysy zjeb miał na głowie? To tatuaż czy mu tak wykurwil pałką

Pisałem, że im wpierdol spuścił ich własnym batonem.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
S................r 2023-04-28, 16:39 13
Spokojnie, przeproszą go i wszystko się dobrze skończy.
Zgłoś
Gmajpmi 2023-04-28, 16:39 27
Jestem pewien, że ten łysy dałby mu radę gdyby tylko nie sparaliżował go strach przed posądzeniem o rasizm.
Zgłoś
Zoroo 2023-04-28, 17:30 1
Co za cioty....
Zgłoś
kraken213 2023-04-28, 17:46 4
pizdy niemieckie zapchlone , za miesiąc będzie ruchał grube niemki
Zgłoś
mit2 2023-04-28, 18:08 5
Bardzo dobrze. Chcieli multikulti, mają multikulti.

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
slavonic_wolf 2023-04-28, 18:14 3
ten naród stoczył się i upadł.
Zgłoś
psotna_cipka 2023-04-28, 18:16 7
Ja pierdolę. Policja boi się jebanego ścierwa. Do czego to doszło?
Zgłoś
V................l 2023-04-28, 18:31 2
Jaki to imigrant zarobkowy?
Zarobić znaczy zapracować
Samo słowo "zarobić" jest zabudowane że słowa "robić"
Natomiast ten pan "robić" nic nie ma w planie -poza może wypełnieniem paru państwowych formularz kilkoma wirutnymi kłamstwami -moim zdaniem zbyt mało by zakwalifikować to do czynności oddawanej w języku polskim poprzez czasownik "robić" w ujęciu "zarabiać"
Ten pan nie zamierza pracować.
Jeżeli już to emigrant ekonomiczny.
Migruje by wzmocnić własną pozycję ekonomiczną.
Zgłoś
zbynekmaslanka 2023-04-28, 18:38 4
Zastanawiam się co lepsze Niemiecka policja czy Amerykańska co wpakowuje 10 kg ołowiu w 70 letniego menela bo ruszył na nich z kijem od szczotki
Zgłoś
t................0 2023-04-28, 18:50
VeIture napisał/a:

jakby był biały to już by połamany na dołku leżał

By, by, by, czyli projekcja prawackich urojeń
Zgłoś
Mrrm 2023-04-28, 18:53 1
Nie zesraj się, w De idzie się siedzieć za każdy dług, czyli im więcej rozpierdoli tym dłużej posiedzisz, co za tym idzie może zostać wypierdolony z UE jeśli w trakcie odsiadki coś na niego jeszcze znajdą. To normalna praktyka, a biały wiadomo ze ma jakieś dochody, no chyba ze to Polak na socjalu XD to nie czekają aż się zmęczy tylko odrazu napierdalają.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów